HEDEGAARD + support

Fredag 29. oktober 2021, kl. 21:00 - 01:00

HEDEGAARD + support

Køb billetten her
Support:THOBY + DAVID EGEBJERG
Entre forsalg:100,00
Entre dørsalg:125,00
Genre:Dance/Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

HEDEGAARD er en prisvindende og multiplatinsælgende DJ og producer fra Danmark.

Han udgav sin første EP, “OBLIVION”, i begyndelsen af 2019. Lyden er mørk og tung og i den “originale” HEDEGAARD stil. Singlerne derfra hedder: “JUMANJI” og “SA-MY-D”, og er blevet supportet af blandt andet The Chainsmokers, Alan Walker, Showtek, Laidback Luke, Blasterjaxx og Bingo Players.

Han startede oprindeligt med at producere remix. Mest kendt er nok ’Dr. Dre - Next Episode (HEDEGAARD Remix)’, der nu har hundreder af millioner afspilninger på YouTube. Men han har også remixet fere 50 Cent sange, Ludacris, Kesi, TopGunn, Mellemfngamuzik, Astrid S, Eminem, Nate Dogg, Cedric Gervais og 2x platinsælgende “Slem Igen (HEDEGAARD Remix)” af danske ‘Jimilian’.

I 2012 startede HEDEGAARD med at producere originaltracks og med udgivelsen af “Happy Home (featuring Lukas Graham)” udviklede hans karriere sig fra at spille på natklubber til store events og festivaller. Han har desuden også udgivet musik med andre store navne som Conor Maynard, DubDogz og Echosmith.

Kort tid efter udgivelsen af “Happy Home” producerede og skrev han “Twerk It Like Miley” med Brandon Beal og Christopher. Denne gik, ligesom ‘Happy Home’, #1 i Danmark og desuden 6 andre lande.

Udover at producere sine egne sange og remix, har han arbejdet med og produceret for Lukas Graham, Christopher, Benjamin Hav, Brandon Beal, Natalie La Rose, Tvilling, Jimilian, RH, Gobs, Ude Af Kontrol, Medina, Clara, Jimilian, Carpark North, Nik & Jay, Nabiha, Kidd og mange fere.

I 2021 udgav HEDEGAARD sammen med Basim og Johnson “Du Gør Det Godt”, der lå på den danske top 50 i 4 måneder.

--

HAPPY HOUR i baren kl. 20-21:
10 shots 100 kr. (normalpris 20 kr. pr. shot)
4 fadøl 100 kr. (normalpris 40 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 100 kr. (normalpris 50 kr. pr. stk.)

--

Koncerten med HEDEGAARD (+ support) fredag 6. november 2020 flyttes til fredag 29. oktober 2021 kl. 21:00 pga. Covid-19 smittefare.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den nye dato eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest fredag 31. december 2020.

Åbn video på youtube

Links:

PS:
THOBY + DAVID EGEBJERG


THOBY er det nyeste skud på stammen af danske DJ’s og producerer.

Den unge bornholmer startede sin karriere tilbage i 2015 da han begyndte at udgive sin egen musik igennem Soundcloud. I november 2018 udgave han sit hidtil største hit ”You Are The One” som på nuværende tidspunkt er blevet streamet mere end 800.000 gange.

Efter udgivelsen skrev han kontrakt med pladeselskabet Quattro Music/Warner Music Denmark og i Januar 2019 udgav han sin første single ”Moonlight” under det nye samarbejde.

Siden da er det blevet til en håndfuld udgivelser og mere end 2.000.000 streams og spillejobs på flere af landets større klubber og festivaler.

THOBY’s spillestil kan beskrives som tung og hård som den bornholmske klippeø han kommer fra og når han stiller sig bag pulten, så er det en aften som du sent vil glemme.DAVID EGEBJERG er en dansk DJ og producer, som har opbygget sig et respekteret navn på den danske klubscene og i branchen, med dertil hørende nomineringer som “Årets Danske mainstream DJ”.

David Egebjerg spiller clubjobs i DK + udland hele året rundt, festivals, awardsshows, gadefester samt større events.

På scenen er det med meget højt niveau, energi og humør, samt med øje for at skabe en helt unik fest for gæsterne. Der bliver interageret med publikum, så alle føler at de er en del af festen, og ikke bare ser på en dj, som holder sin egen fest.

Igen i år vil du kunne opleve ham på flere af de danske festival'er, store events, awardshow og på klubber i udlandet.

David Egebjerg producerer også musik, og har bla. remixet tracks fra Kygo, Meduza, Zara Larsson, Regard, Kongsted og Svenstrup & Vendelboe.

Derudover udkommer han med flere egne singler i løbet af 2020.

PROGRAM