Få billetter: Hvor rock, pop og jazz møder operaen - i Svaneke

Tirsdag 6. oktober 2020, kl. 19:30

<b>Få billetter:</b> Hvor rock, pop og jazz møder operaen - i Svaneke

Køb billetten her
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Fusion
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 18:45
Sted:Svanekegaarden, Skippergade 6, 3740 Svaneke

– en koncert med Kiki Brandt og Mikkel Grue

I denne koncert møder amerikansk og nordisk pop-, rock- og lied-musik hinanden og krydres undervejs i koncerten af et par kendte italiensksprogede arier, alt sammen i nyfortolkninger af den klassiske sanger, Kiki Brandt, og den rytmiske guitarist, Mikkel Grue.

Kiki og Mikkel er begge uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium fra henholdsvis den klassiske og den rytmiske linje. Kiki har gennem sin karriere arbejdet på flere af landets operaer og teatre og med mange af de danske symfoniorkestre. Mikkel har gennem sin karriere spillet både rock, pop og folkemusik, og han turnerer ofte verden rundt, som fast guitarist med folkemusik-duoen, Harald Haugaard og Helene Blum. Derudover har han gennem længere tid været en fast del af rock-bandet, Den syvende søn, og folk/rock-bandet, Tumult.

Koncerten vil tage udgangspunkt i Amerikanske, tyske, franske og nordiske sangskrivere, som bl.a. Dylan, Raitt, Cohen, Linnet, Nielsen, Bach, Gounod, Händel mf. Sangene, som duoen har valgt til denne koncert, er sange, der egner sig til ro og eftertænksomhed, og de vil blive serveret i nyfortolkninger, hvor de ’kun’ akkompagneres af den akustiske-, elektriske- eller pedalsteelguitar.

PROGRAM