Aflyst: Hit Me + Dj Michael Juhlin

Lørdag 20. juni 2020, kl. 21:00

Aflyst: Hit Me + Dj Michael Juhlin

Køb billetten her
Entre forsalg:60,00
Entre dørsalg:90,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Koncerten med Hit Me + Dj Michael Juhlin lørdag 20. juni 2020 aflyses pga. Covid-19 smittefare. Der arbejdes på at finde en dato senere.

--

OBS: Koncerten afholdes i forbindelse med et 30 års studenterjubilæum, og der vil forekomme mere samtale under koncerten end til vores øvrige jazzkoncerter.

Hit Me er et helt nyt bornholmsk Band indenfor populær musik.

Den genre, som de nok mest er i berøring med, er 80'er og 90'er musik. Men også lidt fra 60'erne har sneget sig indenfor...

Det består af 5 forskellige personager, med vidt forskellig baggrund.

Maria Vogter: Sangerinde med en bred erfaring. Hun har sunget kor for diverse kunstnere, og stået i front for det tidligere 80'er orkester Venus. Maria har også medvirket i Musicals som Spamalot og Jesus Christ Superstar.

Bjarne Nielsen: Guitarist og Alderspræsident i Bandet. Bjarne er fornylig flyttet til Bornholm, og er, et virkeligt frisk pust til den bonholmske populærmusik. Super rutineret og meget inspireret af blandt andre Led Zeppelin, Saga, Styx, Clannad og Journey. Bjarne har 40 års erfaring.

Mikael Jensen: Bassist og bandets ene bornholmer. Netop hjemvendt til øen i søen... Mikael er tidligere Frontmand i det hedengangne melodiske støjrock band og undergrundsfænomen BEL, men også tidliger Sanger og Multiinstrumentalist i Bluesrockbandet EXILE.

Søren Hytholm Jensen: Piano/Keyboards og ligeledes tilflytter. Søren flirtede med en karriere som Skuespiller med roller i danske film og TV serier, men det blev musikkens vej han valgte. Efter et studium på Københavns Universitet, er han i dag Cand. Mag. i Musik og Historie, og arbejder i dag som skolelærer.

Thomas Kiil Nielsen: Trommeslager og Bandets anden bornholmer. Han er nok mest kendt, først og fremmest fra det over 30 år gamle Band BEERMEN, der de sidste 10 år, er blevet gendannet med jævne mellemrum, i en god sags tjeneste. Ellers kender de fleste ham fra Trioen OLD FLAMES, hvor han kun spiller med Whiskers, men i HIT ME, har han virkelig gang i Stikkerne...

Så skal der være fest, så er HIT ME absolut ikke noget dårligt bud på god underholdning. Nok er de vidt forskellige personligheder, men de trives godt i hinandens selskab. Både i og udenfor øvelokalet.

De leverer varen med varme, entusiasme og smil...

DJ MICHAEL JUHLIN

Efter koncerten med Hit Me spiller dj Michael Juhlin.

Michael Juhlin startede som club dj i 1984 på det hedengangene, men nærmest ikoniske og legendariske discoteque Sølvknappen i Rønne og efterfølgende på stort set samtlige spilesteder, der har været på Bornholm, enten i perioder eller som residerende dj.

Han har også i perioder op gennem 80’ne og 90’ne spillet professionelt rundt om i hele landet samt internationalt, både i Norge, Tyskland og Holland.

Stilen er mainstream chart pop, dance og "Ibiza" style house samt oldschool 80’er, 90’er og 00’er musik.

PROGRAM