Aflyst: Snavs og Tumult

Lørdag 9. maj 2020, kl. 21:00

Aflyst: Snavs og Tumult

Køb billetten her
Entre forsalg:100,00
Entre dørsalg:125,00
Genre:Elektronisk musik
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Koncerten med Snavs og Tumult lørdag 9. maj 2020 aflyses pga. Covid-19 smittefare.

--

(Riotville Records Rave)

Snavs og Tumult giver dig den perfekte aften for et rave på Bornholm!

Riotville Records bringer et solidt line up af danske elektroniske artister til Raschs Pakhuz lørdag den 9. maj, der danner ramme for den perfekte aften til smadder fest med massiv dubstep, hardstyle, bass og futurebass.

Kom forbi!

--

Der er HAPPY HOUR i baren kl. 20-21:

10 shots 100 kr. (normalpris 20 kr. pr. shot)
4 fadøl 100 kr. (normalpris 40 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 100 kr. (normalpris 50 kr. pr. stk.)

--

SNAVS

Snavs er en kompromisløs cutting-edge producer fra Amager, der med en innovativ blanding af en lang række elektroniske genre har formået at skabe en unik identitet og signifikant lyddesign. Snavs smed sin debut EP "808%" op til gratis download i april 2013, hvorefter hans kompromisløse musik spredte sig som en viral steppebrand. Siden har Snavs bl.a. udgivet EP’en ”Anarchist” på det anerkendte label Barong Family samt flere singler på internationale labels som Spinnin’ Records, Mad Decent, Monstercat og Riotville Records.

Nu har Snavs’ musik blevet streamet og downloadet langt over 150mio gange på alle platforme, og han har spillet et hav af udsolgte shows i USA, Australien, Asien og Europa.

Snavs udgav sit første fuldlængde album SS18 i august 2018, en albumkampagne han skød i gang i marts 2018, lige inden han spillede 4 shows under Miami Music Week. Albummet fik massiv airplay på radio i USA og Europa, samt support fra alle de største DJ’s.
I 2019 er han vendt tilbage med udgivelse hos en række amerikanske labels, bl.a. Dim Mak, Monstercat, Big Beat / Atlantic Records og Lowly Palace sideløbende med flere udgivelser på hans eget Riotville Records.

Snavs har fået support, anerkendelse og samarbejdet med verdensstjernerne Diplo, Skrillex, Martin Garrix, DJ Snake, Major Lazer, The Chainsmokers, Tiësto, Yellow Claw og mange flere.

TUMULT

Tumults lyd beskrives bedst som en Ford Escort, der brager ind i et pigekor med fuldt overlæg. De giver dig den tunge internationale bas – med et twist af forstad og en stor fuck finger til janteloven.

Tumult inviterer dig ind i deres outrerede, proletariske lydunivers og bringer dig dybt ind i en Hollandsk forstad, hvor de fængsler dig til lyden af distortede kicks og tågehorn. Kom med på en rejse, som udfordrer de musikalske normer, og oplev noget du sent vil glemme. Eller løb for livet.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM