Udsolgt: Infernal

Lørdag 28. december 2019, kl. 21:30

<b>Udsolgt:</b> Infernal

Køb billetten her
Entre forsalg:220,00
Entre dørsalg:250,00
Genre:Pop
Bemærk:Ståkoncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:30
Sted:Musikhuzet

Infernal Technotombola

De seneste år har Infernal sendt københavnerne på juleferie med en god gang vodka i blodet og bas-armen højt hævet over nissehuen. Vega har været fyldt og festen er mildest talt gået over gevind.

Paw & Lina har besluttet at tage hele scenariet videre og vil i år gi’ bornholmerne muligheden for at få ødelagt mellemjulen med et brag af en fest lige op til nytårsaften.

Når Infernal entrerer scenen bliver det med fuld energi, en gennemført æstetik, smukke kostumer, specialdesignet scenografi og ikke mindst bas-arm til alle.

Efter koncerten fortsætter festen med optræden af et endnu ikke annonceret act og DJ, der vil sikre at festen fortsætter for fuld ild.

En slags hel-aftensforestilling med overskriften TECHNOTOMBOLA. What’s not to like?INFERNAL AFTERPARTY
Fra 23.00 åbner Musikhuzet op for efterfest til kl. 02.00 med optræden af blandt andre ADHD og DJ Pelle Peter Jencel, der vil sikre, at festen fortsætter for fuld ild.

Der er fri entré til efterfesten for koncertgæster til Infernal, men har du ikke mulighed for at komme med til koncerten med Infernal, kan du købe billet i forsalg for 100 kr.

Køb billet til Infernal AFTERPARTY her (OBS: Aldersgrænse 18 år)

ADHD
Den satiriske gruppe ADHD slog for alvor igennem i 2016 med hitsinglen "Kran Alarm" og har siden leveret det ene virale single efter den anden. Med sange som "Min Pik Den Er Flot", "Vodkafjæs" og "V For Sejr", har ADHD nedfældet en opskrift af musikalsk brutalitet bestående af lige dele sjofle vendinger og atypiske toner, tilsat masser af tung bas. Båret på en bølge af humor, selvironi og igen, masser af tung bas har ADHD i dag flere end 20 millioner streams på Spotify.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM