Aflyst: Teenage Love + Spring & I + Support: Elly

Fredag 22. november 2019, kl. 20:00

<b>Aflyst:</b> Teenage Love + Spring & I + Support: Elly

Køb billetten her
Entre forsalg:75,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert med få siddepladser. Unge under 26 år kan købe forsalgsbillet for 50,- kr.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Koncerten med Teenage Love + Spring & I + Support: Elly fredag 22. november 2019 er desværre aflyst grundet sygdom.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende refusion af billetter.

Kunder, som har købt billet i Kulturbutikken eller andre fysiske forsalgssteder, kan få refunderet deres billet i Kulturbutikken.

--

TRIPELKONCERT

Teenage Love

Transatlantiske elektro-pop dou Teenage Love begyndte, da Anna Lidell (DK) mødte Katy Gunn (USA) i New York gennem fælles venner.

I 2014 begyndte de to at blande deres færdigheder som sangskrivere og producere.

Teenage Love har legende tekster og melodier, lækre beats og et overflod af violinharmonier inspireret af Katy’s baggrund fra klassisk musikkonservatorium.

De har i øvrigt spillet på Uhørt Festival og Spot ligesom de i august 2018 spillede på Dockville i Hamburg.

For deres optræden på Trailerpark Festival 2012 i DK, skrev Ivan Rod fra GAFFA: “De to kvinders sang og musik er eklektisk, teknisk krævende og netop dét – kombineret med den lethed, glæde og gejst. som er så stor en del af deres musik – gør oplevelsen mangefacetteret og fin".

“Chicken Bones and Leopard pants.
Fat on your meat and fluorescent orange.”


Dette er en lille stikprøve på tekster du vil høre på Teenage Loves LP-udgivelse: Vinyl Explosion!

Musikken er original, flabet, elektronisk pop med skæve violintemaer og vokalharmonier og kombinerer effektfuldt elementer fra elektronisk og klassisk musik med iørefaldende popmelodik.

Denne duos formål er meget simpelt: At være sig selv og have det sjovt.
Spring & I

Spring & I er en elektronisk duo med rødder fra Aalborg, bestående af Ditte Angelo og Marie Friis. Musikken opstår, når duoen trækker melodiske og harmoniske elementer ind i deres elektroniske tunge univers. Deres beats slår lige i mellemgulvet, og med elektrisk guitar og stærke, skæve vokalharmonier skaber de et fængslende frirum med musikken hvor der både er plads til at danse og lytte eftertænksomt efter.

Live udfører Spring & I deres musik på MIDI-controllers og drumpads, og med en stærk attitude og samtidig stor sensitivitet, drages publikum ind i deres intense og energiske univers.

Spring & I har tidligere opvarmet for bl.a. Sylvan Esso (US) og KIll J i Vega og været på tour med Nephew-duoen True Nord som support rundt i Danmark, og kan opleves live sommeren over og på bl.a. Vega.

Efter at have været signet på et pladeselskab og haft management i ryggen, finder Spring & I ind til deres kerne, og har opsagt al samarbejde for at have fuld kontrol over alt de laver. Ditte og Marie laver selv alle produktioner og skaber selv deres visuelle profil gennem grafik, billeder og video, og materialet til denne single er ikke en undtagelse.Elly

Sangeren og sangskriveren Elly er 17 år og går til dagligt på Campus Bornholm. Hendes rigtige navn er Selma Geertinger, men hun kalder sig selv for Elly, og det er også under det navn, man kan finde hendes musik. Hun har i samarbejde med James Thomas udgivet de tre singler: ”I’m on fire”, ”He’s the worst” og ”Multicolored Humans”, som er en blanding af indiepop og ballader. Hendes sange handler meget om de ting, der er lidt svære, men også om at overkomme sin frygt og springe ud i det. Hendes nye sang, ”I’m sorry”, som endnu ikke er udgivet, handler om nogle af de ting hun selv har været igennem, og om at komme videre med sit liv, efter en hård periode.


Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM