Burhan G - akustisk tour

Lørdag 20. marts 2021, kl. 21:00

Burhan G - akustisk tour

Køb billetten her
Entre forsalg:375,00
Entre dørsalg:400,00
Genre:Pop
Bemærk:Siddende koncert - unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

BURHAN G INVITERER PUBLIKUM HELT TÆT PÅ I 2021

Kun få måneder efter sin stort anlagte juleturné med Danmarks Underholdningsorkester, inviterer Burhan G sine fans helt tæt på, når han i 2021 drager på en omfattende akustisk danmarksturne.

Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv, Mest Ondt, Tættere På Himlen, Jeg’ I Live og sidst men ikke mindst julehittet Tinka med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre top-entertainer.

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere og én korsangere. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.

--

På grund af Sundhedsministeriets anvisninger vedr. Covid-19 er Burhan G desværre nødt til at lægge nye turplaner, og vi er nødt til at flytte den planlagte koncert lørdag 11. april 2020 til lørdag 20. marts 2021 kl. 21:00.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

Vi beklager ulejligheden og håber på, at du får en god oplevelse til koncerten lørdag 20. marts 2021 i stedet.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 1. juni 2020.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM