Udsolgt: Ude Af Kontrol

Lørdag 29. februar 2020, kl. 21:00

<b>Udsolgt:</b> Ude Af Kontrol

Køb billetten her
Support:Nicki Nirmal
Entre forsalg:90,00
Entre dørsalg:140,00
Genre:CLUBBING
Bemærk:Ved ankomst med forsalgsbillet efter kl. 22:00 betales et ekstra gebyr på 50 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

UDE AF KONTROL har skabt et paradigmeskifte i dansk musik - nu står trioen klar med deres største og vilde-ste Livetour til dato!

Englando, Balken og Munken har de seneste år skabt en bølge af hits og opnået mere end 130.000.000 (!) stre-ams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af ingen support fra streaming-tjenesterne har Ude Af Kontrol haft 3 singler i Top50 på Spotify på samme tid i 2019, hvoraf singlen ‘næ’ havde en flot 5. plads!!

Det bliver hele tiden næste niveau for den opfindsomme trio som, endnu engang, inviterer indenfor i deres vilde univers. Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019 blev Ude Af Kontrol’s koncert sat på pause af Adam Duvå Hall inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

Ude Af Kontrol’s farverige energi blev også forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt er den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones. Hits på stribe, tre meter høje led-robotter, konfetti, vilde tekster og eksplosiv energi er kun en del af opskriften som UAK vil vælte Danmark med i 2020.

PS:
Nicki Nirmal


Karrieren startede tilbage i 2010, og det har bestemt ikke gået stille for sig!

Hans karriere har blandt andet bragt ham til scener & klubber som: Genrator Festival (Odense), RUC (Roskilde), Club La Santa (Spanien), Lloret de mar (Spanien), Palæen (Rønne), Gimle (Roskilde) og mange flere.

Han har siden 2010 Produceret som solist, men i 2018 slog han hovedet sammen med DJ & Producer Jonas Rydahl, og sammen er de Psytrance duoen "NXR", som de fleste af jer nok kender.

Vi ved, at han har forberedt noget super fedt, så det eneste vi kan sige er.... GLÆD JER!


Find Nicki Nirmal / NXR her:
FACEBOOK
SOUNDCLOUD
SPOTIFY

PROGRAM