UDSOLGT: Jacob Dinesen

Søndag 19. september 2021, kl. 21:00

<b>UDSOLGT</b>: Jacob Dinesen

Køb billetten her
Entre forsalg:315,00
Entre dørsalg:345,00
Genre:Folkrock
Bemærk:Siddende koncert. Unummererede pladser.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

På grund af ophævelsen corona-restriktioner er det blevet muligt at samle publikum til de to planlagte Jacob Dinsen koncerter søndag 19. september 2021 til en enkelt intens og stemningsfuld Jacob Dinesen koncert kl. 21:00

Ekstrakoncerten kl. 18:00 slås sammen med koncerten kl. 21:00. Billetter til koncerten kl. 18:00 gælder uden ombytning til koncerten kl. 21:00.
#ALONEONTHEROAD

Jacob Dinesen flytter forårets koncerter til efteråret. Vi er derfor glade for at kunne meddele det er lykkedes os at finde en ny dato til de 2 koncerter der oprindelig skulle være afholdt den 31. oktober 2020, og flyttet til den 13. marts 2021. Ny dato bliver den 19. september.

Jacob Dinesen drager for første - og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour - #aloneontheroad

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.
Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA .

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

-----------------------------------

Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede.
Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den nye dato eller man har mulighed for at få refunderet billetten senest den 31. marts 2021. Gæster vil blive kontaktet direkte af Ticketmaster på mail, hvis du har købt billet.

Musikhuzet opfordrer til, at du beholder din billet til den udskudte koncert. Det hjælper både spillested og artist i en svær tid. Musikken spiller videre på den anden side!

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM