The Beatophonics + The Heat-Makers

Fredag 7. februar 2020, kl. 20:00

The Beatophonics + The Heat-Makers

Køb billetten her
Entre forsalg:175,00
Entre dørsalg:200,00
Genre:Rock
Bemærk:Kombineret stå- og siddekoncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Billetsalget begynder mandag 16. december kl. 10:00.

--

Det er ikke første gang at The Heat-Makers og The Beatophonics deler scene.

Tilbage i februar 2014 spillede de to orkestre sammen til et brag af et arrangement.

Ligesom dengang vil der være masser af musik fra en svunden tid og publikum vil blive ført tilbage til en tid hvor der stadig kunne købes brylcreme hos købmanden og der var jernbaner på Bornholm.

The Heat-Makers spiller primært rock ’n’ roll og rockabilly og The Beatophonics spiller autentisk energisk beatmusik.


The Beatophonics

Klar med nyt album og dansk tour i 2020!

The Beatophonics er i starten af 2020 aktuelle med opfølgeren til deres succesfulde selvbetitlede debutalbum fra 2015. I foråret 2020 vil bandet derfor spille deres hidtil største og mest ambitiøse Danmarks tour, med et friskt liveset med tilhørende ny sceneproduktion. 2020 markerer samtidig bandets 10 års jubilæum som band.

The Beatophonics har gennem det seneste årti etableret sig som en af de mest succesfulde originale bands på retro-scenen i Danmark. Deres to seneste albums strøg direkte ind på den officielle vinylhitliste i top 10, og gav bandet massiv airplay på Danmarks Radio P4 og P5.

Siden gruppens første shows i 2010 har de spillet små 90 koncerter på en lang række af landets fremtrædende spillesteder og festivaler samt en håndfuld koncerter i Sverige.

Siden starten af 2018 har sanger og guitarist Søren Koch ved siden af The Beatophonics, indgået som fast medlem den engelske 60'er gruppe, The Zombies, som netop er blevet indlemmet i Rock 'n' Roll Hall Of Fame 2019, hvor han afløser den tidligere Argent/Kinks-bassist Jim Rodford.

Tilbage i 2017 spillede bandet foran mere end 6000 mennesker på deres seneste danske tour og var bl.a. support for de melodiske rock legender Toto (USA). Den store interesse understreger at The Beatophonics ikke bare et nostalgitrip, men et ægte rock 'n' roll og 60er inspireret popband som er i stand til at levere deres musik med en uhørt kærlighed og omsorg som smitter overalt hvor de bliver hørt.


The Heat-Makers

THE HEAT-MAKERS SPILLER AUTENTISK 50/60’ER MUSIK!

The Heat-Makers spiller musik fra en svunden tid, og har siden 2006 optrådt utallige gange med deres musik.
Orkesteret spiller numre fra 50/60’erne og ligesom dengang er det med trommer, bas, guitar og flerstemmig sang.

Når The Heat-Makers optræder er det musikken der er i fokus og publikum bliver taget tilbage til en tid hvor der var livemusik 5 gange om ugen og Elvis, Johnny Cash og Beatles dominerede hitlisterne.

Orkesteret blev dannet tilbage i 2006 og missionen var fra start at levere et autentisk tilbageblik til da pomade, stålkam var en integreret del af mændenes overlevelseskuffert.

Repertoiret består af numre fra 1954 – 1967 og kunstnerne er bl.a. Elvis Presley, Chuck Berry, The Beatles, The Shadows og Johnny Cash.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM