Samtalesalon: Folkestemninger

Lørdag 4. maj 2019, kl. 18:30

Samtalesalon: Folkestemninger

Genre:Samtalesalon
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Raschs Pakhuz

Arrangementet er gratis og åbent for alle, og salonværterne sørger for, at alle har noget at snakke med – og ikke mindst, noget at snakke om.

I løbet af samtalesalonen bliver deltagerne guidet gennem forskellige samtaleformater, og salonværterne sørger for at gæsterne falder i snak på nye måder og at alle får taletid.

Formålet med samtalesalonen er, at deltagerne kommer til at opleve berigende og opløftende samtaler, om de lidt større ting i livet. En samtalesalon giver deltagerne mulighed for at sætte ord på oplevelser, drømme og holdninger, i et rum hvor andre deltagere lytter og reflekterer over det, du fortæller. Du kommer til at høre andre menneskers vinkler på emnet - og måske får du den vildeste historie, du har hørt i dit liv.

Denne aften er temaet ”Folkestemninger”, hvordan bliver dine holdninger påvirket? Bliver du grebet af en folkestemning? Ville du mene det samme hvis du boede i Kina eller USA?

Ved hjælp af samtalemenuer får deltagerne stikord og bliver guidet gennem aftenen, så samtalerne kan udvikle sig og bevæge sig nye og uventede steder hen. Du kan sagtens komme alene - vi sørger for alle har en samtalepartner og får taletid.

Mie Andersen og Geira Bjørn Olsen står bag den bornholmske udgave af samtalesaloner, som de startede i 2017 med et arrangement i Raschs Pakhuz.

Samtalesalonerne er oprindeligt skabt af Andreas Lloyd og Nadja Pless og der afholdes samtalesaloner landet over.

Links:
samtalesaloner.dk...

PROGRAM