Rune Klan

Tirsdag 1. september 2020, kl. 19:00

Rune Klan

Køb billetten her
Entre forsalg:345,00
Entre dørsalg:345,00
Genre:StandUp
Bemærk:Unummererede siddepladser. Alderbegrænsning 15+.
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:EPOMAN Productions ApS & NKMusic.

Oplysning om Covid-19.
Vi opfordrer dig til at blive hjemme hvis du oplever symptomer, eller har været i kontakt med en smittet inden for de sidste 14 dage.
Siddepladserne vil blive anvist af personalet. Det anbefales, at man køber billet gruppevis. Grupper vil så vidt muligt kunne sidde sammen. Som gruppe bedes man ankomme samlet i god tid inden koncerten og følge personalets anvisninger.
Der skal afholdes en god afstand til øvrigt publikum. Når man står i kø med ansigtet i samme retning skal afstanden være 1 meter imellem. Ligesom i supermarkedet. Ellers er afstanden 2 meter.
Vi tager ikke imod kontanter, kun betalingskort eller MobilePay, og billetter skal købes i forsalg på www.musikhuzet.dk eller hos Ticketmaster eller en af Ticketmasters forhandlere.
De forholdsregler, der er givet af myndighederne omring Covid-19, skal overholdes, hvilket bl.a. indebærer, at der ikke må synges med på sange, og det er ikke tilladt at stå op under koncerten med mindre man skal gå et andet sted hen f.eks. i baren eller på toilettet. For yderligere info om myndighedernes anbefalinger og påbud, hold dig orienteret på coronasmitte.dk
Der er rig mulighed for afspritning, håndvask og hygiejne efter myndighedernes anbefalinger.

--

RUNE KLAN HÅBEFULD LIVE 2020

Rune Klan byder alle nysgerrige på en tur i sit magiske univers - med noget på hjerte!

Senest han ramte de danske scener med showet Barnløs, blev han hyldet som ’modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende’.

Rune har en efterhånden velkendt og unik showform, der med effektfuld snilde og charme blander humor, eftertænksomhed og tryl i verdensklasse. Som altid er det sparsomt med oplysninger om selve showet, men han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst.

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjerte og ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den eftertænksomme gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Rune Klans nye show HÅBEFULD får premiere på Det Kongelige Teater 30. januar 2020. Herefter tager showet på turné landet over.

--

Showet med Rune Klan onsdag 20. maj flyttes til tirsdag 1. september 2020 kl. 19:00 pga. Covid-19 smittefare.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til showet på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 22. juni 2020.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside og ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering:

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk inden ovenstående tidsfrist.

Du bedes i din e-mail oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du endvidere oplyse det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til. Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att.: Kundeservice

Gebyrer (20 kr. pr. billet), tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke, jf. Ticketmasters forretningsbetingelser.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

For at undgå smitte og passe på personale og kunder er Kulturbutikken lukket de kommende uger.

Links:
www.runeklan.dk...
www.nkmusic.dk...

PROGRAM