Fjernsyn

Fredag 4. oktober 2019, kl. 21:00

Fjernsyn

Køb billetten her
Support:Tri Minh (VN)
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Elektronisk musik
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

LEVENDE ELEKTROBEAT MINUS KÆRLIGHED

Fredag den 4. oktober gæster albumaktuelle Fjernsyn for første gang Bornholm. Trioen dyrker minimalisme og simple hooks med rødder i europæisk synthesizerpop med inspiration fra fx Kraftwerk, Laid Back og Massive Attack. Bandets ultrakorte danske tekster er 100% kærlighedsfri, men dyrker i stedet banale dagligdagsobservationer og halvfilosofiske betragtninger om alt fra politik, forbrug og klima til boligindretning, biler og porno.

Siden starten i 2014 har Fjernsyn (HH Præstbro, Per Toftager og Bo Feierskov) udsendt EP-trilogien Rød, Grøn, Blå samt LP'erne Gul og S/H på vinyl og streaming. Som liveband bryder trioen ud af studieindspilningernes rammer og leverer deres elektrobeat i et levende og improviserende udtryk med visuals fra Fjernsyns efterhånden store videokatalog.

Melodisk er den traditionelle skabelon begravet til fordel for repetitive forløb med en tilstræbt monotoni. Sangene skabes i form af musikalske kædebreve, hvor de involverede har frie hænder til at skrive om og sende tingene i en ny retning, indtil der findes en konsensus om kompositionernes endelige form.

Se videoerne og hør musikken på fjernsyn.tv

Åbn video på youtube

Links:
fjernsyn.tv...

PS:
Tri Minh (VN)
Tri Minh er uden tvivl en af de mest kendte DJ’s, producere og elektroniske solokunstnere i hjemlandet Vietnam. Han kommer fra den vietnamesiske jazzscene og er uddannet fra Hanoi Conservatory of Music. For nogle år siden flyttede han til Europa, hvor han har skabt sig et navn som avantgardemusiker og lydkunstner med en særlig fusion af elektroniske lyde og traditionel vietnamesisk musik – ofte i samarbejde med forskellige andre musikere og kunstnere i Danmark og udlandet. I Raschs Pakhuz laver han et pre-show på 45 minutter før koncerten med Fjernsyn i form af en elektronisk improvisation over elementer fra Fjernsyns indspilninger, som han har fået særlig adgang til.

PROGRAM