Fjernsyn

Fredag 4. oktober 2019, kl. 21:00

Fjernsyn

Køb billetten her
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Elektronisk musik
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Billetsalget begynder mandag 9/9 kl. 10.
--

LEVENDE ELEKTROBEAT MINUS KÆRLIGHED

Fredag den 4. oktober gæster albumaktuelle Fjernsyn for første gang Bornholm. Trioen dyrker minimalisme og simple hooks med rødder i europæisk synthesizerpop med inspiration fra fx Kraftwerk, Laid Back og Massive Attack. Bandets ultrakorte danske tekster er 100% kærlighedsfri, men dyrker i stedet banale dagligdagsobservationer og halvfilosofiske betragtninger om alt fra politik, forbrug og klima til boligindretning, biler og porno.

Siden starten i 2014 har Fjernsyn (HH Præstbro, Per Toftager og Bo Feierskov) udsendt EP-trilogien Rød, Grøn, Blå samt LP'erne Gul og S/H på vinyl og streaming. Som liveband bryder trioen ud af studieindspilningernes rammer og leverer deres elektrobeat i et levende og improviserende udtryk med visuals fra Fjernsyns efterhånden store videokatalog.

Melodisk er den traditionelle skabelon begravet til fordel for repetitive forløb med en tilstræbt monotoni. Sangene skabes i form af musikalske kædebreve, hvor de involverede har frie hænder til at skrive om og sende tingene i en ny retning, indtil der findes en konsensus om kompositionernes endelige form.

Se videoerne og hør musikken på fjernsyn.tv

Åbn video på youtube

Links:
fjernsyn.tv...

PROGRAM