Barselona + support: SVNLS

Lørdag 28. september 2019, kl. 21:00

Barselona + support: SVNLS

Køb billetten her
Support:SVNLS
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:120,00
Genre:Pop
Bemærk:Unge under 26 år forsalg kr. 40,-
Sted:Raschs Pakhuz

Barselona, der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor, er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid blev et af de mest lovende navne på den danske musikscene i løbet af 2017, ved bl.a. på baggrund af tre mixtapes, at spille en række udsolgte koncerter rundt i hele landet, samt spille Roskilde Festival og Smukfest. Siden er det kun gået fremad og deres energiske men inderlige livekoncerter er blevet et trademark, hvor det unge band på Spot Festival 2018 fik 5stjernet anmeldelser over hele linjen.

I efteråret 2018 udgav Barselona singlen 'Fra Wien Til Rom', der for alvor åbnede op for dette nye kapitel, hvor man tydeligt kan mærke at bandet har udviklet sig til at være et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme. Efter massiv radio airplay optrådte de med ’Fra Wien Til Rom’ til P3 Guld i januar ’19.

Sidenhen fulgt op med singlerne ’Har Været På Vingerne’, ’Samme Båd’ og ’Åbne Arme’ – der alle har haft det unikke skud af Barselona krydderi, men som også har haft kontraster og forskelligheder i både lydbillede og tekst. Det samme gør sig på mange måder gældende på de to nyeste numre ’Bankende Hjerter’ og ’Fridag pt. 2’, der også vidner om en kæmpe nysgerrighed efter at afsøge genrer og en søgen efter konstant udvikling. ’Bankende Hjerter’ var Ugens Uundgåelig på P3 og er sidste forløber op mod den 15.marts hvor Barselona udgiver de to albums ’Hjertebank’ og ’Legebørn’, som igen beviser de to 18-årige drenges ekstraordinære drivkraft – ét debutalbum er ikke nok.

Barselona fortsætter derved kapitlet med to debutalbums – et kapitel, der med deres kompromisløshed om at gøre tingene på deres helt egen måde, kan være med til at bryde med de klassiske skabeloner, og skubbe til både grænser, genre og tendenser – en fortsættelse af et kapitel, der for alvor har understreget, hvorfor at Barselona anskues som et af landets mest progressive og fremadstormende bands.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
SVNLSEn fælles passion for musikken, og drømmen om en musikkarriere var det der bragte trommeslager Jonas Brandt og sanger/guitarist Jonathan Petersen sammen om deres fælles projekt SVNLS. Navnet udtales søvnløs, og blev til da bandet ofte sidder og producerer musik til langt ud på natten. Søvnløse og ivrige efter at udtrykke deres musikalske budskab, gik SVNLS fra at producere musik på et lille værelse, hvor de brugte en madras som lydisolering til indspilning af vokal, til en måned senere at stå i studiet med James Thomas og producere deres første single ”Dream Away". Bandet forsøger hele tiden at presse deres kunstneriske side og komme op med nye interessante ideer i deres musik. Derudover, medbringer de en solid bassist, med god energi, charme og lækkert hår, Frey Frahm.

Foto: Elizabet Christensen.

PROGRAM