Fallulah + support: Nanna Schou

Fredag 27. september 2019, kl. 21:00

Fallulah + support: Nanna Schou

Køb billetten her
Support:Nanna Schou
Entre forsalg:160,00
Entre dørsalg:195,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

All My Eyes Are Open (Part I)

Fallulah har haft et meget travlt 2019 og der er absolut ingen indikationer på at det kommer til at gå mere stille for sig resten af året, da der er både flere EP’er samt en tour på vej.

Siden December 2018 har sangerinden udgivet de 3 populære singler ‘God Bless You’, ‘Bloodline’ og senest balladen ‘Dysfunctional’.

‘Bloodline’ ligger i skrivende stund nummer 15 på den danske Airplay chart.

De tre singler har vakt interesse i hele Skandinavien, hvilket blev bakket op af ,blandt andre, Spotify som valgte at inkludere sangene på New Music Friday-playlisterne.

EP’en ‘All My Eyes Are Open (part I)’ bliver første del af hendes EP-kollektion som kommer til at bestå af i alt 2 EP-udgivelser der udkommer i år.

De nye numre markerer begyndelsen på en ny tid for Fallulah, som i år kan fejre ti år som husholdt navn på den danske musikscene.

Siden hendes spæde start har hun været en original, banebrydende artist der altid udfordrer sig selv og lytterne med hendes skæve. genreblandende og ørehængende popmusik.

Der findes næppe mange mennesker i Danmark der ikke kan synge med på mindst et par af de store hits hun har leveret igennem årene.

Her ti år efter hendes debutsingle “I Lay My Head” viser hun fortsat at hun er en ener der aldrig er bange for at gå sin egen selvstændige vej, hvilket også kan ses ved at Fallulah nu kan tilføje pladeselskabsejer på det imponerende CV.

Til efteråret kickstartes Fallulah’s Danmarkstour som kommer til at byde på et stærkt mix af nye og klassiske Fallulahhits.

Om touren udtaler Fallulah selv:

‘Jeg elsker at skrive og indspille musik, men det har altid været på scenen jeg har følt mig allermest fri. Den energi og forbindelse der opstår mellem publikum og mig er helt magisk. Det er den reneste linje imellem musikken og dem der lytter, lige dér som den udspiller sig live. Jeg er gået i gang med at planlægge et show som bliver fuld af høj energi, personligt og frit. Et pusterum fyldt med kærlighed for alle. Jeg har sparet sammen på optrædenkontoen til virkelig at kunne komme ud nu og give den alt hvad jeg har. Glæder mig sindssygt meget allerede.’

‘All My Eyes Are Open (Part I)’ udgives den 7. Juni 2019 på Fallulah’s eget pladeselskab ‘La Boom records.’

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
Nanna SchouNanna Schou laver ærlig dansk pop, der blander dansefest og røgfyldt blues, med fokus på den gode melodi, melankoli og romantik. I februar udgav den bornholmske sangerinde debut EP’en ”Du sætter spor” og nu er hun klar som support for Fallulah, efter en meget vellykket releasekoncert i Rasch’s Pakhus tidligere på året.

Sangene er umiddelbare og tidløse, i et legende sprog og handler om alt fra sprudlende forelskelser, til svigt fra de mennesker vi holder mest af. Med et finurligt og billedrigt tekstunivers skabes der fortællinger, som kan mærkes og leder tankerne hen på varme sommerdage. Der er noget på spil! Det skal betyde noget, man skal skråle med, få et smil på læben og mærke det boblende liv i brystet.

PROGRAM