Askling + support

Fredag 29. marts 2019, kl. 20:00

Askling + support

Køb billetten her
Support:Gazéll + DELAY
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Pop
Bemærk:Unge under 26 år forsalg kr. 40,-
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

HAPPY HOUR i baren kl. 19-20:

10 shots 100 kr. (normalpris 20 kr. pr. shot)
4 fadøl 100 kr. (normalpris 40 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 100 kr. (normalpris 50 kr. pr. stk.)

Efter kl. 20 er der studenterpriser: Fadøl for 30,- kr. (normalpris 40,- kr.) og sodavand for 20,- kr. (normalpris 25,- kr.)

--

Det er gået stærkt for den 18 årige Emma Askling.

Hun har elsket sang og musik lige siden hun kunne gå, og talentet er ikke til at tage fejl af.

I august 2018 vandt hun ”Tak Rocks Talentpris” – og åbnede i denne forbindelse P3 Teltet på Smukfest.

Hun udsendte første singlen ”Missing you” i november 2017 og anden singlen “It’s You” feat. Gavin i marts 2018.

I september 2018 udkom hendes tredje single "So Precious", som er playlistet over hele Norden og er blevet streamet mange millioner gange på streamingtjenesterne. Askling er i rotation på bl.a. DR P3 og P7 mix.

Askling er bl.a. kendt fra Voice Junior på TV2, hvor hun nåede kvartfinalerne i 2014, samt Børne-MGP og MGP Nordic som kun 8-årig.

Asklings stærke vokal, laidback fremtoning og oprigtighed er en sand fryd for både øjne og ører, som man ikke vil gå glip af.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
Gazéll + DELAY
Gazéll

Imponerende radiopop af den slags man ikke kan stå stille til.

Gazéll er en ung duo bestående af produceren Nikolaj Støvring og frontkvinde samt sangskriver Katrine Brixen, der sammen skaber et nutidigt elektropoppet univers fyldt med farver og fængende melodier. Fyldige Future bass-synths danner sammen med Nikolajs energiske beats og Katrines sprøde vokal danceable vibes, der gør det umuligt at stå stille.

Velkomponerede og vedkommende sange, hvor Katrine Brixens følsomme side er at finde på flere nænsomme sange, som er en god kontrast til de mainstream sange, der topper diverse charts.

Makkerparret har en sans for melodier og hooks, der ellers er en sjældenhed indenfor genren. Live leverer Gazéll et solidt bundniveau, de kan deres håndværk, og der er garanti for ørehængere og dynamik i et let legende lydbillede. Katrines sensitive udtryk fremstår troværdigt, helstøbt og vedkommende.

Det virker simpelthen!

Gazéll er et tvist af MØ møder Barbara Moleko, og de har formået at ramme et poleret udtryk om en lovende generation.

GAZÉLL PÅ FACEBOOK
DELAY

DELAY er futuristisk-pop i opdateret version. Den talentfulde dup har en lyd, der spænder bredt; fra alternativ pop til det elektroniske med en futuristisk lyd, hvilket illustrer deres musikalske talent og Melanie’s overlegen vokal. Desuden læner deres stil sig til tider op ad dance/pop, og altid skinner Melanie’s attitude igennem, som giver hendes unikke særpræg til alle produktionerne.

Da den 25-årige Jonathan Sergio Jensen, fra Horsens, som er den ene halvdel og komponisten bag duoen, begyndte at eksperimentere og lege med beats, tog det hele ekstra fart, da han udgav det virale hit ”Sleepless Nights” by Gotta Go, i 2017, som han co-komponerede og co-producerede. Og efterhånden lagde det grundstenen til Jonathan’s tanker og lyd bag den talentfulde duo DELAY. Herefter teamede han op med Melanie Denise, som er den danske duo’s stjerneskud og forsanger og sammen har de skabt DELAY’s unikke lyd.

DELAY er klar til at brillere og vise hvad de har arbejdet på det sidste stykke tid.

DELAY PÅ FACEBOOK

PROGRAM