Ea Kaya + support: LYNX

Fredag 8. marts 2019, kl. 20:00

Ea Kaya + support: LYNX

Køb billetten her
Support:LYNX
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Pop
Bemærk:Unge under 26 år: 40 kr.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Der er HAPPY HOUR i baren kl. 19-20:

10 shots 100 kr. (normalpris 20 kr. pr. shot)
4 fadøl 100 kr. (normalpris 40 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 100 kr. (normalpris 50 kr. pr. stk.)

Efter kl. 20 er der studenterpriser: Fadøl for 30,- kr. (normalpris 40,- kr.) og sodavand for 20,- kr. (normalpris 25,- kr.)

--

Musikken er ikke bare en drøm for Ea Kaya – den er nødvendig

Allerede som 11-årig begyndte Ea Kaya at skrive sine egne sange. Som et produkt af sin generation, lærte hun sig sangskrivningens kunst ved hjælp af viden og inspiration fra internettet. Taylor Swifts og Kelly Clarksons sange blev versioneret, skilt ad, fornyet og lagt på Youtube - og blev fundamentet for den viden Ea Kaya i dag bruger til at skrive sine egne popsange.

Som 13-årig gik Ea Kaya til sine forældre og fortalte dem, at hun ville leve af at lave musik. Sådan. Ikke så meget snak. Mere handling. Sådan er Ea Kaya – umiddelbar og ærlig. Både på scenen foran et publikum, når man lytter til hendes store stemme formidle hendes aldeles velskrevne popsange, og når man sidder overfor hende og skal lære hende at kende.

Sangene er en nødvendighed for Ea Kaya

Når man spørger Ea Kaya hvorfor hun gerne vil lave musik, så finder man måske forklaringen på, hvorfor den unge sangerinde allerede som 13-årig vidste, at hun kun havde én vej at gå i livet.

”Grunden til at jeg laver musik er, at jeg tit er frustreret over nogle ting i livet – og så kan jeg få lov til at råbe det ind i mikrofonen. Jeg har altid haft svært ved ikke at sige min helt ærlige mening, og det har ind i mellem fået mig i ballade. Jeg fandt ret tidligt ud af, at det ikke har de helt store konsekvenser, hvis jeg siger det via mine sange.”

Vi har altså ikke at gøre med en sangerinde, der bare gerne vil lave musik, fordi det lyder godt at være musiker, bare fordi hun har en stor stemme eller bare fordi det virker spændende at turnere og have fans. Nej, Ea Kayas sange fungerer som en nødvendig ventil i hendes liv. En ventil, som kan lukke hendes vrede, glæde eller sorg ud. Det kan man i høj grad høre, når hun formidler sine tekster i sangene. Der er noget på spil, når Ea Kaya skriver og synger sine egne sange – for det er hendes måde at tale om tingene på.

”Jeg kommer fra et sted, hvor vi ikke taler så meget om følelser og derfor har det også været svært for mig at tale om det. Mine sange er nok blevet til min måde at tale om følelser på”.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
LYNX


Oplev det nyeste stjernefrø på den danske R’n’B-scene live i Musikhuzet.

Den 23-årige electro-pop sangerinde Simone Haaning Kristensen aka LYNX, får sin debut på scenen med sine egne sange, når hun fredag d. 8/3 skal optræde i Rønne.

Musikken har altid været første prioritet for Simone. Kun igennem dette talerør, kan hun ventilere de mange følelser, der rumsterer indeni hende. Lige siden hun var lille, har hun altid været enormt meget i sine følelsers vold, men gennem musikken kan hun finde den ro, der er nødvendig for at kunne fungere.

"Det handler om at skabe orden i kaos."

Sangerindens første single “FLY” blev i januar 2019 udvalgt som Ugens Kanon på P3, og dermed fik LYNX sin radiodebut.
Radioværterne og producerne bag Karrierekanonen på P3 beskriver hendes musik som “virkelig velskrevet R’n’B, direkte fra den mørke undergrund” og fortsætter med “til alle os, der elsker den dybe Lorde-vokal!”

LYNX leger primært med genren electro-pop, men spor fra R'n'B, reggae og soul kan også findes i hendes musik.

LYNX er umiddelbart et solo-projekt, dog vil hun på aftenen medbringe sin gode ven og guitarist, Kristoffer Munck, og fremføre sine sange akustisk. Udover hendes første single “FLY”, kan publikum også glæde sig til det blide sommernummer “STAY” og i den mere rebelske afdeling er sangen “OH MY”.

LYNX PÅ SOUNDCLOUD

PROGRAM