Bobby Shams + Support: Fabeldyret

Fredag 30. november 2018, kl. 21:00

Bobby Shams + Support: Fabeldyret

Køb billetten her
Support:Fabeldyret
Entre forsalg:20,00
Entre dørsalg:40,00
Genre:Hiphop / Rap
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Dansk hiphop har vendt sig mod gaden og ghettoen de sidste år. Det har ført til en masse musik, der tegner et nyt billede af Danmark. Men sjældent er gadelivet blevet beskrevet med så meget politisk engagement og poetisk detaljerigdom som hos Bobby Shams. Den garvede rapper, der før gik under navnet Vakili, har nemlig genopfundet sig som en form for politisk vakt gaderapper. Han fortæller om de samme miljøer og karakterer, som mange af de danske gaderappere. Men hos Shams har alting en ekstra dimension. Dealeren kan sammenlignes med en politiker eller en ph.d.-studerende, de hårde gangstere har mørke hemmeligheder og alting har sin pris.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
Fabeldyret
Nogle tror på Fabeldyret, andre gør ikke.

Humoristisk, legebarn, provokatør, perkerdreng.

Bag rapperen Fabeldyret gemmer der sig en ung fyr, der som tosproget - med rødder i både Danmark og Iran - har opbygget en stor interesse for at lege med ord. Det borgerlige navn er Shahin Aakjær Seyed Nasrolla, og han er opvokset i København.

Fra han som 11-årig kunne trykke record og råbe: "RØV!" ind i en båndoptager, har han ikke set sig tilbage. Nu står han, i slutningen af 20'erne, med hele ti udgivelser bag sig og en ny plade på vej.

Han er et stædigt pakæsel, der knokler for sine projekter og en legesyg cirkushest der har opbygget en stor erfaring i manegen, trods sin unge alder.

På trods af sin unge alder, har han stor koncerterfaring. Han nyder at stå på scenen og det smitter af på hans publikum. Han har blandt andet spillet på Skanderborg Festival, Pumpehuset, Samsø Festival og Loppen.

Læs mere på www.fabeldyret.dk

PROGRAM