Zac Williams

Fredag 8. februar 2019, kl. 20:00

Zac Williams

Køb billetten her
Entre forsalg:60,00
Entre dørsalg:80,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Zac Williams - multiinstrumentalist, sangskriver og producer optræder i Raschs Pakhuz i Rønne den 8. februar, 2019. Hans musik er en blanding af R&B og Funk, hvor sangskrivningen lægger op til jazzede akkorder og melodiøs lyrik.

Den 25-årige Zacharias Celinder (Zac Williams) er en selvkørende artist og musiker, som har brugt mange år på at blive en etableret musiker i det københavnske musik miljø. Han har uofficielt udgivet 2 EP'er, der kan høres på https://zacwilliams.bandcamp.com.

Hans seneste udgivelse "I'm Ready" har opnået over 50.000 streams på Spotify hvilket er godt gået af en "officiel" debut-ep i niche-genren (R&B, Funk). Zac medvirkede i 2016 på P3 Guld med Burhan G og fuldførte året efter en turné med den danske pop stjerne hvor han spillede bas. I 2015 spillede han også med det nu opløste pop orkester Julias Moon.

Til denne koncert vil Zac bl.a. finde den akustiske guitar frem og spille et række numre, der endnu ikke er blevet udgivet. Sangene er poppede med et jazzet og soul'et twist. Derudover vil han optræde med numre fra sit både nyere og ældre bagkatalog, der er værd at tjekke ud inden man kommer til koncerten.

Zacs musik er fuld af improvisation og overraskelser, og denne koncert vil komme dem til gode, der har smag for gode harmonier og behagelige grooves.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM