Aflyst: Torben Chris’ ABC

Onsdag 30. oktober 2019, kl. 19:00

<b>Aflyst:</b> Torben Chris’ ABC

Entre forsalg:255,00
Entre dørsalg:255,00
Genre:StandUp
Bemærk:Unummererede pladser.
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:FBI Productions Aps

Stand up show med Torben Chris’ ABC onsdag 30. oktober 2019 er desværre blevet aflyst af arrangøren FBI Productions.

Har du købt billetter hos Billetlugen eller Ticketmaster får du tilsendt en e-mail vedrørende refusion af billetter en af de nærmeste dage.

Har du købt billetter i Kulturbutikken eller andre fysiske forsalgssteder, bedes du venligst henvende dig til Musikhuzet på e-mail info@musikhuzet.dk.

--

Torben Chris er kendt som det mest uforsonlige brokkehoved i dansk stand-up. Når han først har fået fat i et emne, som trænger til en lærestreg, slipper han det ikke, før det ligger knockoutet og gispende efter luft på scenegulvet. Han har en holdning til stort og småt, men har han noget at have det i? Svaret er JA – Torben Chris har licens til at være belærende. Han er nemlig uddannet folkeskolelærer, men lykkeligvis – for de danske skoleelever – har han endnu ikke slået sine folder i undervisningssektoren. Indtil nu, altså. For i sit nye onemanshow løfter han sit brok og sine observationer til et endnu mere belærende og hårdtslående niveau end nogensinde før.

“Torben Chris’ ABC” er komikerens andet onemanshow – foruden hans tre succesfulde shows sammen med Thomas Hartmann, “Mens Room”. Showet er minutiøst gennemarbejdet, så hvis du ønsker at bruge din energi på en skolelærer, du rent faktisk gider at blive belært af, er der her garanti for, at du bliver begavet med både morskab, klogskab og galskab.

PROGRAM