Hans Pilgaard

Torsdag 8. november 2018, kl. 19:30

Hans Pilgaard

Køb billetten her
Entre forsalg:245,00
Entre dørsalg:245,00
Genre:Foredrag
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 18:30
Sted:Musikhuzet
Arrangør:bifald booking & management

HUMOR - EN MÅDE AT OVERLEVE PÅ

Verden er virkelig ikke, hvad den HAR været, og virkeligheden er ikke for sjov. Der ER ikke så meget at grine af, men det har måske i virkeligheden aldrig været vigtigere, at vi tør gøre det.

For mens nyhedsudsendelserne bugner af dårligt nyt, så står vi tilbage og kan slet ikke følge med, og tiden går – hånd i hånd med livet, mens vi er skræmte og trykkede.

Der er terrorfrygt, flygtningekrise og rekord i truede dyrearter.

Der er klimakriser og overskrifter der rimer på håbløshed og frygt.

Så der er brug for den vigtige 7.sans, vi har – den humoristiske sans.

Det er ikke altid nemt, men det er altid et valg. Dit og mit valg. Og ved at dreje på nogle knapper, får vi måske lidt lettere ved at ha´ det sjovt for alvor, den ene gang vi er ”her”. Så vi lever i stedet for bare at overleve.

Et foredrag der støjer og forhåbentlig både vækker latter og håb!

--

Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære journalister og studieværter. Han er vokset op i Blovstrød og uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988 og på Berlingske Tidende.

Hans Pilgaard har tidligere været ansat på TV2, produktionsselskabet Kanal Fyn og TV2/Nord. Og er desuden tidligere vært på TV3’s morgen-tv og TV2-programmerne: Set og Sket, Mandagschancen, Stifinder, Venner for Livet, studievært i Go’ Aften Danmark og Hvem vil være millionær. Hans Pilgaard har også deltaget i Vild med dans på TV2.

Udover at være en fremragende interviewer og journalist er Hans Pilgaard også en eminent foredragsholder, der med sin sans for humor og meget livsbekræftende facon behersker formidlingens kunst på meget højt niveau.

Åbn video på youtube

Links:
www.bifald.dk...

PROGRAM