Hit med 80erne

Lørdag 23. november 2019, kl. 21:00

Hit med 80erne

Køb billetten her
Entre forsalg:215,00
Entre dørsalg:270,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

80'er-fest får lokalt besøg

Henriette Engelhart er gæstesolist, når Hit med 80'erne besøger Musikhuzet lørdag 23. november

Inden længe, helt præcist lørdag 23. november, vil Musikhuzet genlyde af sangene fra danskrockens guldalder, 80'erne. De største hits fra Dodo,

Tøsedrengene, News, Halberg-Larsen, TV2, RayDeeOhh og alle de andre er på sætlisten denne aften.

Det er langt fra første gang, Hit med 80'erne besøger Musikhuzet.

Efterårskoncerten i Rønne er en kær tradition på bandets tur-kalender, der igen i år har taget Hit med 80'erne rundt til en række udsolgte koncerter i hele Danmark.

Men i år får koncerten på Bornholm et lille twist: 23. november er den lokale sangerinde, Henriette Engelhart, nemlig Hit med 80'ernes gæstesolist.

Henriette Engelhart har de seneste tre år spillet såkaldt "nedkølingskoncerter" med ballader fra 80'erne i Rasch’s Pakhus efter Hit med 80’ernes koncert. Men i år kan hun altså høres på den noget større scene i Musikhuzet et par timer før.Henriette Engelhart er udøvende musiker og har egen virksomhed som tilbyder kurser, kor og undervisning i sit Sing Alive Studio midt i Gudhjem. Hun er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2012 og har gennemført efteruddannelsen Voiceembodiment i 2013. Læs mere om Henriette Engelhart på hendes hjemmeside: henrietteengelhart.dk.

Henriette Engelhart vil i øvrigt også kunne opleves, når hun dagen efter laver solokoncert med egne numre og backingkor på den samme store scene i Musikhuzet.

--

Hit med 80’erne blev dannet det år, hvor Danmark vandt EM i fodbold. John Jensen ramte den lige i r…., og resten er farverig, dansk sommerhistorie. Berlin-muren var faldet et par år tidligere, alle troede på nye og bedre tider på bagkanten af Den Kolde Krig, og hjemme i stuen var CD-afspilleren ved at afløse pladespilleren.

1992 er længe siden.

Ikke desto mindre har Hit med 80’erne lige siden dengang turneret rundt i Danmark med det, der nu er blevet til klassikerne fra danskrockens guldalder.

Dengang, først i 90’erne, var der ikke rigtig nogen, der regnede de danske 80’er-sange for noget. Sagt på jysk er der lavet om på det siden. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her 30 år efter.

Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.

Forbered dig på en velspillet og varm hyldest til Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Rocazino, RayDeeOhh, TV2, News – fortsæt selv listen. Og regn med, at der er et glimt i øjet hist og pist. Anderledes kan det ikke være, når tiden spoles tilbage til dengang Ecco-sko og pastelfarvede habitjakker var det, bandets halv- og helvoksne børn i dag vil kalde for meganice.

Og dengang der ikke var fejet noget ind under gulvtæppet. Men det var der så vist alligevel, viste det sig…

Vi ses derude.

Åbn video på youtube

Links:
www.hit80.dk...

PROGRAM