Bro - Min første tour Sydpå

Fredag 19. oktober 2018, kl. 20:00

Bro - Min første tour Sydpå

Køb billetten her
Support:Celina
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

- "Jeg lever lige nu enhver dreng/mands drøm, og får lov til at køre, sejle og flyve rundt til diverse steder og optræde foran mange tusinde mennesker…”

Jo, det er helt okay at være Bro, der på bare to år er blevet en af landets helt store hitmagere.

Med sin første single ”Hvor er du Bro?” brød han i sommeren 2016 igennem lydmuren i første forsøg. Sangen blev et af årets største hits og er i dag streamet mere end 15 mio. gange på diverse medier.

Siden har Bro i den grad bevist at han har tænkt sig at være langtidsholdbar.

I samarbejde med folk som Basim og Cutfather, har Bro siden debut'en leveret yderligere seks stærke tracks: ”Har du glemt?”, ”Er nettet nede?”, ”Mi Amor”, ”Lidt til side”, Paradise Hotel-kendingen ”Sydpå” og senest sommerbaskeren ”Glad”.

Sammen med førstesinglen streamet mere end 30 mio. gange alene på Spotify – og med de tilhørende videoer afspillet mange millioner af gange på YouTube.

Åbn video på youtube

Links:

PS:
Celina


Celina Simonsen fra Snogebæk fik en flot 2. placering med 32 procent af stemmerne i børnenes MGP 2018, som blev afviklet af DR 1 en lørdag aften i februar.

Til at begynde med havde 700 håbefulde børn sendt deres sange ind til DR. De blev barberet ned til 10 finalister, som fik chancen i Gigantium i Aalborg foran et publikum på 6.000 og flere tusinde andre ude ved fjernsynene rundt om i landet.

Den 13-årige bornholmske pige gjorde det rigtig godt med sin selvskrevne sang "Maskebal". Celina skilte sig markant ud fra de øvrige deltagere, da hun som den eneste var helt alene på scenen, da hun fremførte sin sang

Celina blev kun overgået af Mille, der løb med sejren med sangen "Til næste år”.

PROGRAM