Udsolgt: De Danske Hyrder

Fredag 22. februar 2019, kl. 21:00

<b>Udsolgt:</b> De Danske Hyrder

Køb billetten her
Support:THOBY
Entre forsalg:60,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Hiphop / Rap
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

THOBY spiller fra døren åbner kl. 20 og der er HAPPY HOUR i baren kl. 20-21:

10 shots 100 kr. (normalpris 20 kr. pr. shot)
4 fadøl 100 kr. (normalpris 40 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 100 kr. (normalpris 50 kr. pr. stk.)

--

De Danske Hyrder tager på tour i DK til foråret 2019. Sidste gang rapgruppen fra Albertslund var på venuetour, solgte de mere end 3.000 koncertbilletter, og da hyrderne i løbet af denne sommer besøgte flere af landets største festivaller, mødte dedikerede fans ligeledes op i hobetal.

De Danske Hyrder har de seneste år skabt et trofast, næsten kultlignende følge, og til trods for De Danske Hyrder har holdt sig udenfor mainstreamen er musikken og videoerne blevet streamet millioner gange og Hyrderne kan nu tilføje endnu to guldplader til samlingen her i 2018.

Den fremadstormende rapgruppe arbejder pt. på ny musik og til marts er det muligt at opleve drengene, når de tager på deres største tour til dato.

Åbn video på youtube

Links:

PS:
THOBY


THOBY er trods sin unge alder begyndt og lave lidt lyd i det danske club liv, med spillejobs på Distortion og generator festival, samt support jobs for navne som Suspekt, Infernal, Topgunn & Ude Af Kontrol, så er det ikke helt tilfældigt at THOBY er igang med og indtage klubber, ikke bare på hjemøen Bornholm men også resten af DK.

PROGRAM