AFLYST: Bisse Solo

Lørdag 27. april 2019, kl. 20:00

<b>AFLYST:</b> Bisse Solo

Entre forsalg:175,00
Entre dørsalg:200,00
Genre:Indiepop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Koncerten med Bisse lørdag 27. april 2019 er desværre aflyst på grund af et uheld.

»Jeg kom galt afsted med en motorsav i marts og har skåret mig på venstre underarm. Heldigvis vil jeg ikke få alvorlige mén af det, men armen er i gips indtil slut april og skal derefter genoptrænes, hvilket umuliggør klaver og guitarspil«, skriver Bisse.

Musikhuzet håber, at Bisse lægger vejen forbi Musikhuzet næste forår i stedet, men der er endnu ikke aftalt en ny dato. Derfor refunderes alle solgte billetter.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside, får automatisk en e-mail fra Billetlugen vedrørende refusion af billetter.

Kunder, som har købt billet i Kulturbutikken eller andre fysiske forsalgssteder, kan få refunderet deres billet i Kulturbutikken eller ved henvendelse til Billetlugen på tlf. 70 263 267 eller kundeservice@billetlugen.dk.
--

Fredag 23. november udkom Bisses niende album 'Tanmaurk'. Det er Bisses Danmarksrevy og review af Danmark. En rêve om moderlandet og revitalisierung af fædrelandet. Albumtitlen er en såkaldt translitteration af ‘Danmark’, således som det nævnes første gang på dansk jord på Den Lille Jellingesten. Albummet kan også betragtes som sangskriverens forsøg på en translitteration af hans egen personlige Danmarkshistorie.

Med 'Tanmaurk' slutter Bisses såkaldte Landstrilogi, som desuden udgøres af dødsalbummet 'Højlandet' samt barndomsalbummet '19. 6. 87'. Bisse marcherer således fra dødens hinsidige højder ned gennem barndommens afblomstrede dale og ind i de dennesidige danske marke(de)r.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM