Silas Bjerregaard

Fredag 17. maj 2019, kl. 21:00

Silas Bjerregaard

Køb billetten her
Support:Sarah Færch
Entre forsalg:240,00
Entre dørsalg:280,00
Genre:Pop
Bemærk:Ståkoncert med begrænset antal siddepladser. Det er ikke muligt at reservere siddeplads. Ønsker man siddeplads, anbefales det, at man møder op, når døren åbner.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Efter 12 år som frontmand i bandet Turboweekend går Silas Bjerregaard nu solo og præsenterede 9. november sin første single i eget navn; ”Ikke på andet”.

Der er tidspunkter i livet, hvor alt vendes på hovedet. På én gang angstprovokerende og sitrende af spænding over nye veje der åbenbarer sig. For Silas Bjerregaard har de sidste to år budt på forandring og forvandling. Fra frontmand i et af Danmarks mest anmelderoste live-bands, med en spirende tanke om at udgive selv, til at tage springet og lande på egne ben.

Over det sidste lille år har Silas Bjerregaard skrevet sange på livet løs. En proces, der har ført ham rundt fra rå øvelokaler på Amager, til skinnende studier i Stockholm, i samarbejde med nogle af de bedste producere herhjemme og i nabolandet.

Nu er det første udspil klar til at se dagens lys og ”Ikke på andet” åbner således et nyt kapitel i den 37-årige sangers liv. Solo og på dansk. Tematikken i nummeret er en gammel kending, men fortolket med ny energi; den altoverskyggende lyst og forelskelse, som kaprer hjerne og hjerte – uanset tid, sted, eller forpligtelse, er man ude af stand til at tænke på andet. Sætningens repetition smelter i ét med melodien, og udpensler den mani, der invaderer kroppen. Et stærkt popnummer, der trækker spor til både elektro og urban-genren i sangens DNA, og hvor Silas Bjerregaards velkendte og vanedannende vokal ubesværet viser sin styrke.

-”Jeg skrev teksten en sommerdag, hvor jeg havde lyst til at tænke på noget helt andet end det svære år min familie og jeg har været igennem. En slags eskapisme ind i forelskelsens magnetiske skyklapper, kan man vel sige. Den passede perfekt til Simon Karlssons beat, og vi lavede nummeret færdigt på en eftermiddag, mere eller mindre. Der var bare en umiddelbar energi den dag, som jeg synes skinner klart igennem.”

På vej mod sin første soloudgivelse har Silas Bjerregaard medvirket i Toppen af Poppen.

En musikalsk legeplads, som – udover at have givet ballast og selvtillid med skarpe og smukke fortolkninger af andres materiale – har været inspirationskilde og arbejdsredskab i solo-processen.

-”For første gang var jeg helt alene i maskinrummet, og skulle formidle og skabe musik helt efter mit eget hoved. Det har givet mig på blod på tanden (og sved på panden), og det var det perfekte springbræt til at komme i gang med at skrive min egne sange. Nu er første skridt trådt, og jeg glæder mig helt vildt til at få musikken ud og leve”, fortæller Silas Bjerregaard.

Til foråret drager Silas Bjerregaard på en omfattende tour og allerede nu, er billetsalget i fuld gang. Her vil publikum kunne opleve endnu mere af det nye solo-materiale og udvalgte højdepunkter fra Toppen af Poppen.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
Sarah Færch


Hendes nærvær er magisk - vokalen krystalklar og fin. Hun har haft pladekontrakt og udgivet 2 singler hos Warner Music. I 2018 greb hun danskerne om hjertet med hendes sang “Den Her Pige”, som hun sang i DR programmet ‘LIVE’ og med 7 udgivne singler har hun i dag over 21.000 faste lyttere på Spotify.

Pigen hedder Sarah Færch, hun er 25 år, og så er hun opvokset i Solrød Strand. Sarah Færch har bevist, at hun har modet til at skubbe grænserne indenfor dansk popmusik, og med hendes lysende klare og kraftfulde vokal fortolker hun en lækker pop lyd fra et ærligt og brusende hjerte.

Sarah Færch skriver selv sine sange, og hun formår at lukke os helt ind i sit musikalske univers.

I dag arbejder hun målrettet med sit eget team, på en karriere som sangerinde - og så har fundet sig selv i de danske sange, hun føler så stærkt for. Inspirationen tager ofte afsæt i de livserfaringer, som har påvirket hende på godt og ondt - i de oplevelser vi alle kan relatere til. I 2018 udgav Sarah singlen “Den Her Pige” og i 2019 "Sort Flag".

PROGRAM