Pernille Rosendahl kirkekoncert

Onsdag 7. november 2018, kl. 20:00

Pernille Rosendahl kirkekoncert

Køb billetten her
Entre forsalg:270,00
Entre dørsalg:300,00
Genre:Pop
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Østermarie Kirke, Svanekevej 6, Østermarie

Pernille Rosendahl hylder tid & rum, når hun til efteråret drager på tour, og spiller koncerter i unikke kirker landet over

I kølvandet på Pernilles udsolgte museumstour tidligere på året, er hun nu klar til endnu en tour. Omkranset af fortryllende kirkerum, kan Pernille Rosendahl i efteråret opleves tæt på til unikke intimkoncerter, hvor hun skærer helt ind til benet af sit musikalske univers.

Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum ’Dark Bird’. Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer. Dette særegne musikalske univers kommer for alvor til sin ret på den kommende tour, som nogle af landets mest udtryksfulde kirkerum skal danne ramme om. Og det er noget Pernille glæder sig til:

”I mange år har jeg stået på de store scener rundt om i landet, men for tiden er det de intime steder der interesserer mig mest. Og her er kirken perfekt. Vi føler alle en andægtighed når vi går ind i en kirke. Vi sænker, helt automatisk, stemmen i respekt for det fine rum. Her er tid til eftertænksomhed og ro. Tid til at lade tankerne fare. Og det er netop det afsæt jeg gerne vil have til mine koncerter.
Jeg glæder mig utrolig meget til at spille nye og gamle sange, til at tage favntag med de historiske bygninger og sætte lyd til rummet over vores hovedet.”


Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed. Pernilles metier er at ramme lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst, og med sit nærvær lukker hun publikum ind, og tager dem med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers. Så glæd dig til Pernilles kommende kirketour, hvor hun vil fremføre sit solomateriale samt nyfortolkninger af klassikere fra både Swan Lee og The Storm.

Føles ventetiden lang? Imens du ser frem til Pernilles koncerterne i efteråret, kan du glæde dig ved, at der er nye udgivelser på vej fra den sofistikerede sangerinde. Derudover er hun netop blevet annonceret som deltager i den nye sæson af TV2’s ’Toppen af Poppen’.

Glæd dig til et 2018 i Pernille Rosendahls tegn!

Links:
https://goo.gl/Xmy1Mj...

PROGRAM