UkuleleHanne

Fredag 28. september 2018, kl. 20:00

Køb billetten her
Entre forsalg:100,00
Entre dørsalg:120,00
Genre:Pop
Bemærk:Siddende koncert. Unummererede pladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Billetsalget starter 1/9 kl. 10.

--

“Rav på min røv og rør mine rynkne dadler, sut mig op fra slap kælling, jeg løber ik’ med sladder. Vil pis’ på dig når du bader, og gi’ dig skridtskader”

Sådan lyder det fra Suspekt i hittet ‘Sut den op fra slap’, og sådan lyder det nu også fra UkuleleHanne i hendes version af det store hit. Uden at ændre på teksterne sætter UkuleleHanne fokus på lyrikken i markante hiphop-hits fra blandt andre Suspekt, L.O.C. og Emil Stabil og giver genren sit helt eget smukke, men også absurde feminine touch.

Og har du først hørt UkuleleHannes version af ‘Sut den op fra slap’, tager du dig selv i at gå og nynne den stille og roligt på gaden. For numrene rammer øregangen med det samme og sætter tankerne i gang: Hvorfor står teksternes voldsomme og grænseoverskridende indhold mon pludselig skarpere som aldrig før?

Baggrund
Selvom det først er nu, at UkuleleHanne kan høres på EP, er hun bestemt ikke helt ny på banen. I 2013 var hun over en række uger fast fredagsgæst i P3-programmet ’Sara og David på P3’. Hun har i 2015 været på Danmarksturne´ som support for stand up-komikeren Jonatan Spang på showet ‘Jonatan Spangs Danmark’, optrådt med produceren Pharfar under litteraturfestivalen ‘Vild med Ord’ i Aarhus, samt et hav af andre musikalske konstellationer og sammenhænge.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM