Go Go Berlin

Lørdag 16. marts 2019, kl. 21:00

Go Go Berlin

Køb billetten her
Support:Esben
Entre forsalg:170,00
Entre dørsalg:210,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert. Studerende forsalg 50 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Begrænset antal borde til salg:

Et bord til 4 pers. + 1 fl. sprut, 4 Redbull, 1½ l vand, 1 fl. shots KUN 1.200 kr.

--

“The O.C.E.A.N tour – part 2”

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene. Ikke nok med det, så har bandet skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland og Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina.

Med nye sange og udgivelse(r) klar i kulissen, er Go Go Berlin klar til at løfte sløret for deres nye lyd på de danske spillesteder. En mørkere, vildere og mere ”klubbet” version af Go Go Berlin.

”The O.C.E.A.N - part 1 + 2” trækker sin reference til et af de nye numre, ”The Ocean” som publikum kunne opleve for første gang til bandets koncerter i marts 2018, der trak fulde huse i København & Aarhus.


Det skriver pressen om Go Go Berlin:


* * * * *
En rockåbenbaring på Northside
”Go Go Berlin har spillet flere hundrede koncerter siden begyndelsen i Silkeborg i 2010. De virker sammenspillede, ikke bare i det fælles lydrum, men også bevidsthedsmæssigt. (…) Vium synger som en mand, der både intuitivt og helt bevidst udmærket godt ved, at rock'n'roll er en krig, der skal vindes hver gang.”
- B.T.

* * * * *
Ich bin ein Go Go Berliner
”Go Go Berlin har Danmarks måske bedste fans. Livslystne unge mennesker i alle aldre, der hurtigt får ømme håndflader og kridtede dansesko. Det er slet ikke svært at forstå, når man med egne øjne og ører oplever krudtuglen Christian Vium og hans kumpaner sætte ild til et ladt Magasinet.”
- GAFFAÅbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
gogoberlin.com...

PS:
Esben


Esben Axel Knudsen er en ung mand der engang imellem dykker ned i sangskrivere.

De fleste af hans sange handler om tvivl, usikkerhed og fortællinger om tab.

Hans almindelige genre minder mest om singersongwriter og rnb.

PROGRAM