Folkeklubben

Lørdag 30. marts 2019, kl. 20:00

Folkeklubben

Køb billetten her
Entre forsalg:270,00
Entre dørsalg:295,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Unge under 26 år forsalg kr. 170,- (begrænset pulje).
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Forsalget begynder onsdag d. 27. juni kl. 10.00 via spillestedernes respektive hjemmesi-der. Modtagere af Folkeklubbens nyhedsbrev vil dog allerede mandag d. 25. Juni kl. 10.00 modtage et nyhedsbrev med hemmelige køblinks til koncerterne - tilmelding på www.folkeklubben.dk.

--

Folkeklubben går i studiet og annoncerer forårsturné

Når Folkeklubben i foråret 2019 over 18 koncerter drager på forårsturné, er det med nye sange i kufferten. Bandet er aktuelt i studiet med den Los Angeles-baserede producer Fre-derik Thaae for at arbejde på deres kommende fjerde album.

Folkeklubben har gennem 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige live-orkestre. Når trioen i foråret 2019 stævner ud på turné, vil rygtet vide, at det er med en hel stribe nye sange i ryggen. Producer Frederik Thaae er fløjet hjem fra Los Angeles for at bi-stå bandet, der i skrivende stund er i gang med at indspille det, der bliver bandets fjerde fuldlængdealbum – og som følger op på et i forvejen imponerende bagkatalog med hits som ”Fedterøv”, ”Danmarksfilm” og ”Torben Ulrich”. Titel og dato på det kommende al-bum er endnu ukendt.

Turnéen består af 18 stående koncerter. Om de kommende koncerter siger bandet:

”Vi går efter at skabe et poetisk rockbrag af en aften! Og vi glæder os til at blande bagka-taloget med spritnye og hårdtslående sange, der vil vise nye sider af klubben. Som Bob Dy-lan skriver hver gang han annoncerer nye koncerter til sin never ending turné: Don´t you dare miss it!”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall.

Folkeklubben blev stiftet i 2011 og har siden da udgivet tre fuldlængdealbums – senest se-nest udgivelsen ”Slå Flint!”, der blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. Albummet blev af musik-magasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse.

Velkommen i klubben!

Åbn video på youtube

Links:
www.folkeklubben.dk...

PROGRAM