80´er Påske Party - Rocazino

Fredag 30. marts 2018, kl. 21:00

80´er Påske Party - Rocazino

Køb billetten her
Entre forsalg:295,00
Entre dørsalg:330,00
Genre:Pop
Bemærk:Billetsalget starter 8/2 2018 kl. 10. Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

“Ridder Lykke”, “Elsk mig i nat” og “All My Love” er hits, der vækker mange minder om lyse nætter for de fleste, der var unge i 80′erne, eller som senere har festet til de dansesikre klassikere fra bandet ROCAZINO.

Nu får du chancen for at live op i 80′ernes bedste minder, når ROCAZINO spiller op til påskefest i Musikhuzet.

Rocazino er et dansk popband, der hittede i 1980′erne. Frontfigurerne var sangerinde Ulla Cold og komponist, tekstforfatter og keyboardspiller Jesper Winge Leisner, der også dannede par privat. De øvrige medlemmer var Bjarne G. Jespersen (flygel, synthesizer), Michael Rasmussen (guitar), Helge Solberg (bas) og Jesper Bo (trommer).

Bandet opstod i 1979 på initiativ af keyboardspiller Jesper Winge Leisner. Året efter kom sangerinde Ulla Cold med og sang sig hurtigt ind som forsanger på alle numre.

Bandets første single “Elsk mig i nat” udkom i juli 1982 og solgte 20.000 eksemplarer på et halvt år. Via tv’s Eldorado kom de ret hurtigt i gang på alle landets scener og har til dato solgt over 800.000 albums.

Rocazino samlede alle de store hits fra deres seks plader i 1995 på Rocazino’s bedste, som siden er blevet en klassiker. Pladen indeholder bandets største hits som fx “All My Love”, “Elsk mig i nat”, “Ridder lykke”, “Dine øjne er så blå” og “Jordskælv”, som uden tvivl alle vil blæse ud fra scenen i Hjejleteltet torsdag den 17. august under Silkeborg Ildfest Regatta.

I 1988 indspillede gruppen desuden singlen “En for alle” sammen med det danske EM-Landshold som den officielle fodboldslagssang det år.

I 1995 gik gruppen kortvarigt sammen for at komponere og indspille titelmelodien
til filmen Cirkus Ildebrand.

I 2005 kom endnu en opsamling i Universals Alle tiders-serie, dog med stort set samme numre som på forgængeren ti år tidligere. Bandet drog i 2006 ud på en eksklusiv revivalturné, og proklamerede i det samme, at de ikke har planer om nyt materiale. De er fortsat aktive som live-orkester. På trommer og bas er nye folk kommet til, hhv. Karsten Mansa og Rune Holberg – resten af holdet er intakt.

De spiller bedre end nogensinde og har i de seneste par år spillet et utal af koncerter med enorm succes.

Det går ikke stille af sig, når bandet spiller live og leverer deres hits på scenen, så både unge og ældre ihærdigt synger med.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM