Lasse Mørck Kvartet

Søndag 22. april 2018, kl. 15:00

Lasse Mørck Kvartet

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:140,00
Genre:Jazz
Bemærk:Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 80,- eller billet for kr. 100,- i døren.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Den unge kontrabassist Lasse Mørck har i de seneste år gjort sig bemærket i både ind- og udland som et af de mest fremtrædende bastalenter fra sin generation, hvor han har turneret og indspillet flittigt med navne som Magnus Hjorth, Snorre Kirk og Jesper Løvdal.

Sidste år udgav han sit debut album som kapelmester og komponist: “Imagining Places I’ve Never Been” til stor anerkendelse fra jazzverdenen. Den indbragte ham bl.a. en 3. pris som "Årets Nye Jazz Navn", samt "Jazznyt Prisen 2017”.

Om sidstnævnte sagde Niels Overgaard (ejer af Jazznyt): "Jeg har oplevet Lasse live flere gange sammen med Snorre Kirk. Han har en gnist, et nærvær og en musikalsk autoritet der stråler. Det er det som han får med på pladen. En plade der musikalsk spænder over mange års jazzhistorie. Det er ikke museal jazz, jazz der hylder fortiden. Det er jazz der med benene solidt plantet i nutiden. Jazz, hvor de tages udgangspunkt i muligheder og drømme."

Og netop drømme, fantasi og forestillinger om fjerne egne, vil vi denne eftermiddag kunne opleve, når vi præsentere en koncert med Lasse Mørck og hans velspillende akkordinstrumentløse kvartet, bestående af nogle af Skandinaviens største jazzpersonligheder. Et humoristisk og anderledes bud på nutidig jazz, der emmer af livsglæde, menneskevarme og empatisk sammenspil.

Line-up:
Tobias Wiklund - kornet
Jesper Løvdal - tenor Sax & klarinet
Snorre Kirk - trommer
Lasse Mørck - kontrabas

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM