Plekter

Fredag 17. november 2017, kl. 20:00

Plekter

Entre dørsalg:20,00
Genre:Upcoming
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz
Bestil billet:Køb billet online her

Plekter er ORAs bandudvekslingsprojekt, som skal booste den danske musikscene og sende de mange talentfulde vækstlagsbands rundt i landet.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med RMB (Rytmisk Musik Bornholm) og ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere).

-

Velkommen til koncertaften med tre fede, nye, danske rockbands på Musikhuzet.

VITUR
Vitur er en melankolsk sjæl fra det kolde nord, der fundet sit sande jeg i fjer, stiletter og palietter. Fra de sydsvenske nåleskov til den Københavnske stenbro forsøger de med lige dele fængslende temaer, rå riffs og Abbaesque grandiositet at indkapsle det nordiske i vores musik i grænselandet mellem tungsindede rockkilder og glade popklichéer. Musikken følger med dig, uanset om du er klar på at feste eller har lyst til at trække dynen op over hovedet og glemme verden.
Web: https://www.facebook.com/vi.er.vitur/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5Hs8HIJE91yF8dQuZ6RzbQ

New Different
New Different er et nyt band fra Bornholm. 3 fyre med ambitioner for deres egen genre inden for rock. Distorded indierock med bløde melodier og hård lyd. Bandet består af guitaristen (Jakob Hjarsø), forsanger/bassist (Bastian Skovgaard) og trommeslageren (Jesper Møller).
New Different lavede deres første single "Wales" under navnet "Motion Abbey", som ligger på Spotify og Soundcloud, men har derefter skiftet navn. De er i gang med produktionen af deres nye EP, men inden udgivelsen, kan man opleve EP'en live denne aften.
Web: https://www.facebook.com/newdifferentofficial/

Cosmic Waves
Cosmic Waves er et shoegaze/psych/post-punkband med base i København. Lyden er mørk, energisk, potent og til tider bragende noisy, mens kompositionerne er stramme og simple, melodierne fængende og lyrikken dyster. Dette bindes sammen med kvindelige vokaler som er drømmende og længselsfulde og til tider giver musikken et melankolsk udtryk. Der refereres således til bands som 'My Bloody Valentine', 'Mazzy Star', 'Jefferson Airplane' og 'The Cure'.
Bandet udmærker sig især ved deres energifyldte liveoptræden, der både er drømmende- dystopisk og upfront aggressivt.
Web: https://www.facebook.com/cosmicwavesdk/

--------------------
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2017, der arrangeres af ORA - Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere, og som er støttet af Statens Kunstfond.

Links:
ora.dk/projekter/plekter...
www.facebook.com/events/14...

PROGRAM