Få billetter: Joey Moe

Lørdag 10. februar 2018, kl. 20:00

<b>Få billetter:</b> Joey Moe

Support:Mathilde Byder
Entre forsalg:295,00
Entre dørsalg:340,00
Genre:Akustisk
Bemærk:Siddende koncert. Unummererede pladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet
Bestil billet:Køb billet online her

JOEY MOE drager på akustisk turné.

I starten af 2018 tager Joey Moe på akustisk turné. Når han omarrangerer sine store popsange til de akustiske koncerter, er det en ny side af den populære sanger, der åbenbares. Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger.

"Smukkest På En Søndag var jo en noget anderledes single – kun mig og en guitar – og det gik jo meget godt. Det er ikke et format, jeg har givet mig i kast med før, men jeg havde lyst til at bryde mønsteret lidt. Nu har jeg udgivet seks studiealbums i streg. Sidste år brød jeg også mønsteret lidt ved slet ikke at udgive noget, så nu vil jeg gerne prøve det her lidt mere umiddelbare format af." - Udtaler Joey Moe
I 2016 udgav Joey Moe singlerne ’Smukkest På En Søndag’ og ’Eneste’, der tilsammen har streamet tæt på 20 millioner. Nyeste skud på stammen er singlen ”Udenpå Indeni”, der udkom d.17 februar 2017. De tre singler varsler om en ny pladeudgivelse efter sommer 2017.

Ved de akustiske koncerter loves der nye sange og nærvær i øjenhøjde med publikum.

Sidste gang Joey Moe spillede en akustisk koncert i Musikhuzet, optrådte han for en udsolgt sal. Det var i 2014. Året efter spillede han ståkoncert for en fyldt sal. Vi glæder os til et gensyn og opfordrer til, at man køber billet i god tid, hvis man vil være sikker på at kunne komme ind til koncerten.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
www.joeymoe.dk...

PS:
Mathilde Byder
Når Joey Moe giver koncert i Musikhuzet lørdag 10. februar, bliver det med opvarmning af 14-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby, som i efteråret 2017 var med i Voice Junior. Voice Junior er en sangkonkurrence på TV 2 for børn i alderen 8-14 år.

I alle fem sæsoner har coachene i programmet været Wafande, Oh Land - og Joey Moe.

Mathilde Byder går i ottende klasse på Davidskolen. Hun har sunget siden hun var helt lille.

– "Jeg sang MGP-sange, holdt shows iført prinsessekjole og diadem, og klippede selv billetter ud i papir", fortæller Mathilde.

Da hun var lille var hun overhovedet ikke genert, men det ændrede sig, da hun blev teenager. Det har Voice Junior heldigvis været med til at ændre igen. Det har hjulpet på hendes selvtillid at være med.

Mathilde har også andre interesser og spiller bl.a. håndbold på Team Bornholm. Hun har et travlt program, og som hun siger: "Vi har vildt mange lektier i ottende klasse".

Med sig til koncerten har hun Frank Krøier Theilgaard Mortensen og Tim Stenstrop, begge på guitar og begge kendt fra bandet The Heat-Makers.

PROGRAM