Få billetter: Shaka Loveless

Lørdag 14. april 2018, kl. 20:00

<b>Få billetter</b>: Shaka Loveless

Køb billetten her
Support:Teresa, Lukas og Elias
Entre forsalg:200,00
Entre dørsalg:240,00
Genre:Akustisk
Bemærk:Siddende koncert. Unummererede pladser. Børn og unge u. 26 år kr. 150,- i forsalg (begrænset antal - billedelegitimation påkræves v. indgangen).
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

SHAKA LOVELESS – FORÅR 2018.

I april 2018 vil det være muligt at opleve Shaka i et stærkt akustisk baseret setup. I en stærk trio konstellation med de 2 mulitinstrumentalister Carl-Erik Riestra & Lasse Boman, hvor de kendte og elskede hits som “2 Mod Verden” & “Tomgang” møder en masse nye numre bundet sammen af Shakas åbenhjertige og ærlige fortællinger om sangene og livet.

Efter sin medvirken i tv programmet Toppen af poppen og en efterfølgende stort set udsolgt akustisk tour med Lars Lilholt, tog Shaka Loveless i studiet med nye sange & en masse historier der skulle fortælles.

Med ny plade på plads er han nu klar til at genoptage sit imponerende koncertvirke med sine stærke melodiske sange & skarpe tekster.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
Teresa, Lukas og Elias


Teresa, Lukas og Elias er tre unge musikere fra Neksø, der står for opvarmningen til Shaka Loveless koncerten på lørdag i Musikhuzet.

De tre gymnasieelever, der er i alderen 18-19 år, spiller R&B prægede og tilbagelænede nyfortolkninger af udvalgte popsange.

Musikken er en stor del af de tre musikeres hverdag. De går alle på Bornholms gymnasium med musik som studieretning. Teresa er lillesøster til Natasja, der tideligere har sunget opvarmning til flere koncerter i Musikhuzet.

Line up:
Teresa Lykke Falk Jakobsen (sang)
Elias Haslund-Gjerrild (keys)
Luas Petersen (trommer)

PROGRAM