Suspekt + support

Fredag 1. december 2017, kl. 20:00

Suspekt + support

Support:THOBY + Joakim Skovbjerg
Entre forsalg:295,00
Entre dørsalg:325,00
Genre:Hiphop / Rap
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet
Bestil billet:Køb billet online her

Vi er så heldige, at dj THOBY og dj JOAKIM SKOVBJERG har sagt ja til at spille opvarmning til Suspekt.

Det vil vi gerne fejre, og derfor er der HAPPY HOUR i baren indtil kl. 21:

10 shots 100 kr. (normalpris 20 kr. pr. shot)
4 fadøl 100 kr. (normalpris 40 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 100 kr. (normalpris 50 kr. pr. stk)


De suspekte spillemænd er klar til de danske landeveje

I februar udgav Suspekt deres sjette og yderst anmelderroste album ’100% Jesus’. Et album som endnu engang stadfæstede bandets dominerende rolle på den danske hip hop scene og ikke mindst evnen til stadig at kunne forny sig selv. I kølvandet på tre komplet udsolgte koncerter i Aarhus, København og Aalborg melder den eftertragtede trio sig nu klar til at lægge Danmark ned med en efterårstour – startskuddet lyder i hjembyen Albertslund.

Rune Rask, Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsen - trioen bag det snart 20 år gamle hip hop band, har over de sidste to uger spillet for fulde huse i henholdsvis Aarhus, København og Aalborg. Koncerterne, der alle høstede 6 stjerner blandt anmelderne og fik glassene til at dirre blandt publikum, har givet bandet blod på tanden til at trille ud med tourbussen endnu engang - og ifølge Suspekt selv, bliver der ikke skruet ned for energiniveauet, når bandet drager på tour til efteråret.

- Vi glæder for sindssygt til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse, at komme ud på de danske landeveje - det er der Suspekt blev skabt og der vi hører til, hvilket også er grunden til vi betragter og selv som spillemænd, i ordets egentlig forstand, siger Emil Simonsen og fortsætter

- Vores benzin er at komme ud til koncerterne møde vores fans og blive en del af stemningen. Vi har stor respekt får de mindre spillesteder og alle de mennesker der med stor dedikation og kærlighed til musikken, sørger for musik som vores kommer ud til alle i det danske land - vi er stolte over, hvor vi er i dag, men det er ikke noget vi tager for givet og det kommer vi til at hylde på vores efterårstour.

Bagkatalog og nyt familiemedlem

”Væk med hotellerne” – sådan skal det være, hvis man spørger drengene selv. De har nemlig planer om en efterårstour, der i sandheden omfavner essensen i tourlivet, ved at droppe hotellerne og bo udelukkende på bussen undervejs.

- Vi planlægger at tage en masse udstyr med, så vi også kan lave musik undervejs og fange stemningen. Kan det lade sig gøre kan mirakler muligvis opstå, både før, efter og under en koncert, siger Rune Rask og fortsætter

- Vi har efterhånden opbygget os et mastodontisk bagkatalog af slagere, så det bliver svært at sortere i hvilke numre, der skal have en plads på banen, når der kridtes op til kamp.

Trods et gammelt bagkatalog, har Suspekt flere gange bevist de ikke bange for at forny sig selv og der da også noget helt nyt på tapetet, når tourbussen ruller afsted til efteråret - som Suspekt selv beskriver det, har de nemlig fået nyt et familiemedlem i form af guitarristen Jakob Nyholm.

- Jakob har tuneret i 8 år med metalbandet Hatesphere, så han har en del erfaring og vildskab, som vi tænker passer lige ind i bamseøjet på Suspekt familien. Jakob startede faktisk som vores baggearsmand sidste sommer, så da vi måtte vinke farvel til Vodkalars, som spillede spaden før, faldt valget helt naturligt på Jakob. Han kender jo til alle tosserne og er i forvejen sovset godt og grundigt ind i vores grusomheder, afslutter Rune Rask.

Åbn video på youtube

Links:

PS:
THOBY + Joakim Skovbjerg


THOBY er fra Bornholm, og er et upcoming navn på den danske DJ scene. THOBY's spillestil er tung og hård som de bornholmske klipper, han kommer fra. THOBY har spillet en del jobs efterhånden, store som små! Når THOBY spiller er der altid lagt op til et brag af en fest.Joakim Skovbjerg begyndte som DJ, da han var 16 år gammel. Hans storebor DJ E.D.D.E.H. aka. DJ ER DU DUM ELLER HVAD var faktisk var den person, der fik ham i gang som DJ, ifølge Joakim selv.

Karrieren blev skudt i gang med, at Joakim var DJ seks måneder i de franske alper, hvor han lærte en masse ting. Især om deejaying.

Senere spillede han på Rust i København, og tingene begyndte at udvikle sig sig derfra. Distortion. Roskilde Festival. Frostgun. Behøver vi sige mere?

Joakims stil er chill hiphop, og han pakker gulvet - hver gang.

SE VIDEO MED JOAKIM

(Joakim erstatter Emil Lange, som tidligere er blevet annonceret, og som er blevet forhindret i at komme).

PROGRAM