Kamæleon koncert: Moussa Diallo Trio - i Svaneke

Lørdag 26. maj 2018, kl. 13:00

Kamæleon koncert: Moussa Diallo Trio - i Svaneke

Køb billetten her
Entre forsalg:40,00
Entre dørsalg:60,00
Genre:Kamæleonkoncert
Bemærk:For aldersgruppen 5-8 årige.
Dørene åbnes:Kl. 12:00
Sted:Kulturhuset Frem, Brænderigænget 10, 3740 Svaneke

Der var engang i Mali

Det er nat i Mali. Stjerner og måne oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Om den tapre mariehøne Kimi Komo, om hanen Karato og firbenet Kanou og om den farlige løve, der vist godt kunne spise en lille ged.

Maliske Moussa Diallo har digtet videre på en række af sin barndoms underfundige eventyr og sammen med sine to musikere, Salieu Dibba og Dawda Jobarteh og deres traditionelle malinesiske instrumenter genskaber Moussa Diallo den magi, han selv oplevede som barn, når hans bedstemor fortalte eventyr under den afrikanske stjernehimmel.

Medvirkende:
Dawda Jobarteh
Moussa Diallo
Salieu Dibba

--

Moussa Diallo blev forhindret i at komme til Bornholm, og derfor aflystes den planlagte Kamæleonkoncert med Moussa Diallo Trio i Svaneke lørdag 3. marts 2018 kl. 13:00

Koncerten er rykket til lørdag 26. maj 2018 kl. 13:00 samme sted i Kulturhuset FREM i Svaneke.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til den nye koncertdato - eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refusion af billetten skal ske senest fredag 9. marts 2018.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside, får automatisk en e-mail fra Billetlugen vedrørende muligheden for refusion af billetter.

Kunder, der har købt billet i Havnekiosken i Svaneke, kan kun få refunderet deres billet i Havnekiosken.

Kunder, som har købt billet i Kulturbutikken eller øvrige fysiske forsalgssteder, kan få refunderet deres billet i Kulturbutikken eller ved henvendelse til Billetlugen på tlf. 70 263 267 eller kundeservice@billetlugen.dk.

Links:
moussa.info...

PROGRAM