Dirt Forge + support: Stalker

Lørdag 3. februar 2018, kl. 20:00

Dirt Forge + support: Stalker

Support:Stalker
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Metal
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz
Bestil billet:Køb billet online her

I en blanding af tung, riffbaseret doom metal, med referencer til giganter som High On Fire, Crowbar og Black Sabbath, er københavnske Dirt Forge klar til at tæve richterskalaen i smadder med deres slagkraftige kvælertag på metalgenrens mest sumpede sorte får.

Efter at have spillet en masse koncerter rundt i landet, blandt andre sammen med Crowbar (US), Monolord (SE), Throneless (SE), været på landsdækkende turné med Bersærk, Grusom og Slowjoint, spillet på Children Of The Sun festivalen i 2017, samt en meget succesfuld releasekoncert på Studenterhuset og ikke mindst udgivet EP’en ”Ratcatchers” tilbage i 2013, debuterede Dirt Forge med fuldlængden ”Soothsayer” i maj 2017.

Dirt Forge tog i november 2016 til Liverpool for at indspille ”Soothsayer” med den anerkendte producer Chris Fielding, som tidligere har arbejdet med bands som Electric Wizard, Primordial, Napalm Death og sit eget band Conan.

Resultatet blev en plade, der tematisk hylder kaosset omkring flere grundlæggende aspekter i menneskets natur, psyke og samfund.

Op til og efter udgivelsen har flere anerkendte medier rost pladen for at nikke anerkendende mod bl.a. NOLA-scenen i USA (med bands som Crowbar, Down mm.) samtidig med at Dirt Forge formår at sætte sit eget personlige præg på Sludge metallen.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
www.dirtforge.net...
www.facebook.com/dirtforge...

PS:
Stalker


Stalker er affødt af had og apati i en verden, der ikke er, som den burde / kunne være.

De spiller desperat og svedig death metal med klare referencer til trash kongerne i Slayer samt trioens baggrund i den københavnske black metal.

Tempoet et højt fra start til slut, og ”Det skal jo gøre ondt at spille metal” påpeges ofte i øvelokalet af alle tre herrer.

Stalkers debut album Grey King Grave udkom i august '17 på Deadbangers Productions. Pladen er produceret af Jacob Olsen fra JBO sound og er spækket med death, thrash og indædt ubehag.

Vær beredt på at blive revet rundt og få nakkemusklerne pløjet til mos, STALK AND KILL!

Stalker på Facebook

PROGRAM