Østkyst Hustlers

Lørdag 17. marts 2018, kl. 21:00

Østkyst Hustlers

Køb billetten her
Support:Magnus
Entre forsalg:215,00
Entre dørsalg:245,00
Genre:Hiphop / Rap
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Vi skal tilbage til 1998 for at finde Østkyst Hustlers’ sidste studiealbum. Men de tre hiphop-pionerer Jazzy H, Bossy Bo og Nikolaj Peyk har ikke ligget stille siden. Tvært imod har de opbygget et solidt renommé som et af landets bedste live-acts. Med et groovy funkorkester i ryggen og et bagkatalog fyldt med massive hits, kan de sparke gang i en hvilken som helst scene fra de mindste til de allerstørste.

I foråret 2018 kommer så Østkyst Hustlers’ længe ventede fjerde album. Ambitionerne er skyhøje, og endnu en gang kommer teksterne til at sætte nye standarder for, hvad det danske sprog kan bruges til. Når albummet rammer gaden, så skal der spilles masser af koncerter i hele landet. Og det glæder de tre raplegender sig sindssygt meget til.

”Vi har Danmarks fedeste publikum”, siger Peyk. ”De gamle fans er blevet voksne, og en hel ny generation er kommet til. Alle rapper med og går amok, når vi spiller”. Det er endnu for tidligt at sige, hvor mange af de nye sange, der skal med i live-settet, men én ting er sikkert: publikum bliver ikke snydt for klassikere som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ og ’Hustlerstil’. Som Bossy siger: ”For os handler det om at lave en fest, og hvis vi sender publikum hjem uden hæse stemmer og ømme ben, så har vi ikke gjort vores job ordentligt”. Jazzy nikker og tilføjer: ”Det er heldigvis ikke sket endnu”.

Åbn video på youtube

Links:
hustlers.dk...
www.facebook.com/OstkystHu...

PS:
Magnus


Magnus er en rapper fra Bornholm, der går under det borgerlige navn Magnus Jensen.

I begyndelsen af 2018 udgav han sit debutnummer
"Bliv ved", og der er meget mere på vej. Til koncerten vil han give en forsmag på noget af det.

Margnus har tidligere været med i gruppen "Prikken over i’et", og han har arbejdet sammen med rapperen Dustwoof fra Aakirkeby siden de begge var små.

Magnus er rapper med meget at byde på, så glæd jer.

Magnus på Facebook

PROGRAM