Electric Guitars

Fredag 6. oktober 2017, kl. 21:00

Electric Guitars

Support:Whitewoods Rock
Entre forsalg:175,00
Entre dørsalg:200,00
Genre:Rock
Bemærk:Billetsalget starter 17/5 kl. 10.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet
Bestil billet:Køb billet online her

De to super-guitarister Mika Vandborg og Søren Andersen er igen på tour med deres Electric Guitars. Og der er stadig tråd, spilleglæde og attitude for alle pengene.

Electric Guitars album "Rock'n'Roll Radio" kom på gaden februar 2017, så det er med det nye album i gigbagen. Albummet er produceret sammen med Jacob "Cobber" Binzer fra D:A:D og udkom på Target Records.

Bandet, publikum og pladeproduktionen har fået vokseværk, og de er på kort tid blevet garanter for et fedt underholdene rock-show.

Søren Andersen og Mika Vandborg hører til blandt landets bedste guitarister. De har hver deres tilgang til guitaren og spiller på forskellige måder, som supplerer hinanden og giver en stor alsidighed og forskellighed i både numrene og oplevelsen.

Udlandet har også fået smag for bandet, og de er netop blevet signet i Japan. I 2016 spillede de knap 50 koncerter. 15 gange på de største festivaler her hjemme, bl.a. Bøgescenen Skanderborg med ild og pyro på scenen, og i Raschs Pakhuz i slutningen af april 2016.

– Så er du til Classic Rock, ikke så meget pis, men til gengæld meget øl, SKAL du høre Electric Guitars!

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
Whitewoods Rock


Whitewoods Rock er et band der spiller energisk rock med en undertone af country og folk. Lyden er rå og analog og der anes et rodnet i 60erne og 70erne.

Whitewoods Rock består af 4 erfarne musikere med en musikalsk baggrund der strækker sig over flere årtier og som er vidt forskellig, men som i Whitewoods Rock bliver forenet i en blanding af Woodstock og Copenhell.

Medlemmer:
Jonas Abildgaard - Vokal/Guitar
Mikkel Schacht-Petersen - Guitar
Michael Thorup - Bas
Jacob Abildgaard – Trommer

PROGRAM