The Sandmen

Lørdag 28. oktober 2017, kl. 21:00

The Sandmen

Support:L. T. Valentin
Entre forsalg:220,00
Entre dørsalg:250,00
Genre:Rock
Bemærk:Ståkoncert - begrænset antal siddepladser uden mulighed for reservation
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet
Bestil billet:Køb billet online her

The Sandmen turnerer DK

Et band med historie, er et band med en historie. I The Sandmens tilfælde er historien en fortælling om et sublimt liveorkester. Et orkester hvis koncert på Tinderbox sidste sommer, af musikmagasinet GAFFA, blev kaldt "en intens seance", tildelt 5 stjerner og beskrevet som: "Et brag af en koncert fra et dansk orkester som synes forynget og erfarent på en gang - The Sandmen 2016 har aldrig været bedre”.

Hits, venskab og tonsvis af store koncerter har støbt et band, som lever og elsker fornyelsen, ny musik og mest af alt at spille live.

Hvad vil de så nu, The Sandmen? Hvad kommer de med? Selv siger de: "Det hårde, det smukke og det smadrede - på dansk og på engelsk, nyt og gammelt, flere beats, mere syre og mere larm."

Efter udgivelsen af deres seneste album, Den Bedste Dag i 2014, udgiver bandet, som indledning på det nye samarbejde med pladeselskabet Playground Music, en 7” vinyl på Record Store Day den 22. april. Udgivelsen er en hyldest til inspirationskilderne Before og Joakim Thåstrøm, og samtidig en markering af punkens 40 års jubilæum.

Senere på året er bandet igen klar med spritnyt materiale, som ifølge orkestret for alvor, og igen, sætter kursen for bandets retning – ”godt og langt ud over kanten”, som de selv formulerer det.

The Sandmen turnerer landet rundt i september, oktober og november.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
www.thesandmen.dk...

PS:
L. T. Valentin


Bag aliaset L. T. Valentin befinder sig Lasse Tarp. Født 1989 i Esbjerg, og nu bosat på Vesterbro, København. Han har gennem de sidste 10 år opsnuset alt omkring musikmiljøet i Danmark.

Trods megen anden aktivitet er hans album ”Tilstande i Øst og Vest” først lige udkommet her i 2017, hvilket har krævet et længere tilløb:

”Jeg skrev nogle af disse sange tilbage i 2008, men har først fundet ind til essensens af disse numre nu. Jeg havde noget oprigtigt på sinde og det skulle ud i verden. I efteråret 2016 følte jeg mig klar, og hev to intense uger ud af kalenderen, hvor jeg isolerede mig i studiet med alle nødvendige instrumenterer omkring mig”.

Albummet handler om personer og tanker over de sidste 10 år, hvor flugten til København og byens væsen har været primær inspiration. Sangene er indspillet i øvelokalet og har derfor fået en rå, autentisk og ærlig lyd, hvor inspirationen er hentet i folk-rock musikken fra både 1960’erne og 1970’erne.

PROGRAM