Udsolgt: Caroline Henderson - Julekoncert i Rønne Kirke

Tirsdag 5. december 2017, kl. 20:00

<b>Udsolgt:</b> Caroline Henderson - Julekoncert i Rønne Kirke

Entre forsalg:275,00
Entre dørsalg:275,00
Genre:Jazz
Bemærk:Unummerede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Sct. Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, Rønne
Arrangør:Lions Club Rønne
Bestil billet:Køb billet online her

Det er med stor beklagelse, at Musikhuzet må meddele, at den planlagte koncert med Caroline Henderson i Rønne Kirke søndag 26. november 2017 kl. 15:00 er rykket til tirsdag 5. december 2017 kl. 20:00 pga. sygdom.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til den nye koncertdato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest torsdag 30. november 2017.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside, får automatisk en e-mail fra Billetlugen vedrørende muligheden for refusion af billetter.

Kunder, der har købt billetter hos Ticketmaster, kan kontakte Ticketmaster på tlf. 70 15 65 65 vedrørende evt. refusion af billetter.

Kunder, som har købt billet i Kulturbutikken eller andre fysiske forsalgssteder, kan få refunderet deres billet i Kulturbutikken eller ved henvendelse til Billetlugen på tlf. 70 263 267 eller kundeservice@billetlugen.dk.


--

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med fire udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udvidet til også at omfatte julekoncerter i andre kirker rundt omkring i landet. Syv år er gået, og i 2016 blev det til hele 31 udsolgte julekoncerter fordelt over hele Danmark.

Nu kan publikum allerede begynde at glæde sig til julen 2017, hvor Danmarks jazzdiva nr. 1 igen besøger kirker og kulturhuse. Publikum kan ligesom de forrige år forvente fantastiske, stemningsfulde koncerter med både gamle klassikere og julesange på repertoiret. På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess og den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter – senest i 2016, hvor man kunne opleve Henderson i American Spirit på henholdsvis Aarhus Teater og Aveny T samt i musicalen Hairspray i Tivoli.

Links:
carolinehenderson.dk...

PROGRAM