Udendørs: Lars Lilholt Band

Lørdag 5. august 2017, kl. 21:00

Udendørs: Lars Lilholt Band

Køb billetten her
Support:Natasja
Entre forsalg:295,00
Entre dørsalg:370,00
Genre:Folkrock
Bemærk:Dørene åbner 2 timer før koncerten. I tilfælde af regnvejr forbeholder Musikhuzet sig ret til at rykke arrangementet indendørs. Stående koncert. Stole må ikke medbringes.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Under åben himmel i Musikhuzets gårdhave

I konstant udvikling, hip igen og ridende på en bølge.

Sommeren 2017 bringer heldigvis Lars Lilholt Band rundt i manegen igen. De lyse nætters orkester er spillevende, udvikler sig hele tiden - og ingen sommerturneer er ens. I 2017 er det den yderst spændende gæst, den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen, der sammen med Lars Lilholt på fiolen vil frembringe den folk-lyd, der vil lægge sig sprællevende ovenpå bandets saftige rockbund, og frembringe det drøn, der altid har kendetegnet Lars Lilholt Band. Der vil igen blive spillet igennem under den åbne sommerhimmel, hvor de store kor er lagt i hænderne på Lærke Lilholt og Anne Rørbæk og hvor grundstammen i bandet ellers er den samme som de seneste par somre, nemlig Eddi Jarl på trommer, Kristian Fogh på tangenter, Tom Bilde på bas og Gert Vincent på elguitaren.

Efter Lars Lilholts yderst succesfulde medvirken i Toppen af Poppen i 2015, er den gamle folk-rocker pludselig blevet hip igen. Også blandt de unge. Og siden har der været voldsom fart på.

2016 bød på både en udsolgt Storytellertur i foråret og en lang rockende sommertur til bandet, og senest har Lars Lilholt netop afsluttet en udsolgt duotur med Shaka Loveless. Turneer der 2 gange undervejs i 2016 høstede 5 stjernede anmeldelser i Gaffa. Og indimellem nåede Lars sammen med Mathias Kolstrup fra Duné også at samle mange penge ind til Flygtningehjælpen i ”Hvem vil være millionær” samt at gæsteoptræde hos Oh Land.

Lars Lilholt Bands historie er speciel her i Danmark. Bandet blev startet i 1983 og har spillet kontinuerligt hvert eneste år lige siden. Foruden Lars er Gert efterhånden den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet, som Lars Lilholt Band altid vil være. Lærke, Anne og Eddi var lige født, da bandet blev etableret, Kristian Fogh var netop startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. Og denne blanding af erfaring og nye friske kræfter er med til at holde bandet yderst vitalt og gøre, at Lilholt Band aldrig er stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Band og Kapelmester har formået at gøre hver eneste af de mange tusinde koncerter forskellige og holde sig levende, og måske også derfor er der gennem tiden solgt ca. 2,5 millioner albums.

Når Lars Lilholt Band spiller til sommer, vil der på sætlisten ånde sange fra hele Lars Lilholts lange karriere – og mon ikke både Kald det kærlighed, Held og Lykke, Hvidsten kro, Cafe Måneskin og nogle af de nyeste Amulet sange er med. Helt sikkert vil der dog gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst vil tampe Den hvide Dværg.

Og fra sit bjerg
Kan vi høre ham synge ned
Den hvide dværg
På en sang om kærlighed
Han lo: Hej Ho
Vi sætter mærker i alle mål
Som gnister fra det første store bål.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
www.larslilholtband.dk...

PS:
Natasja


Natasja Liv Falk Jakobsen er 20 år. Hun har interesseret sig for musik siden hun var helt lille og har altid elsket at synge og finde på sine egne sange. Hun har tidligere gået på musiklinjen på Bornholms Gymnasium.

Da Natasja var 12 år, begyndte hun til guitarundervisning og har spillet lige siden. Men sangen er det, som hun har fokuseret mest på, og hun har gennem sit liv sunget i kirkekor og forskellige frikirkebands. Da Natasja gik på folkeskole på Sjælland, var hun med i et skoleband.

Natasja holder meget af folk music, country og blues. Den musik, som hun spiller, hælder i den retning, men kan bedst kategoriseres som singer-songwriter musik.

PROGRAM