Nabiha

Lørdag 9. september 2017, kl. 21:00

Nabiha

Support:NEW DIFFERENT
Entre forsalg:195,00
Entre dørsalg:250,00
Genre:Pop
Bemærk:Ståkoncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet
Bestil billet:Køb billet online her

Den planlagte koncert med Nabiha fredag 14. april 2017 kl. 21:00 er rykket til lørdag 9. september 2017 kl. 21:00.

Da Nabiha for tiden bruger al sin tid & energi i studiet med færdiggørelsen af sin nye musik, har hun valgt at rykke forårets planlagte koncerter over i efteråret. Således får publikum også glæde af alle de nye numre, selvom der helt sikkert også bliver plads til Nabihas parade af hits fra bagkataloget.

Mon ikke Nabiha både medbringer sit velkendte charmerende væsen, sit dygtige band og ikke mindst sin store store stemme, hvilket helt sikkert vil være garanti for en helt uforglemmelig aften i efteråret.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten i slutningen af september, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 17. april 2017.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside, får automatisk en e-mail fra Billetlugen vedrørende muligheden for refusion af billetter. Kunder, som har købt billet i Kulturbutikken eller andre fysiske forsalgssteder, kan få refunderet deres billet i Kulturbutikken eller ved henvendelse til Billetlugen på tlf. 70 263 267 eller kundeservice@billetlugen.dk.

--

Den smukke og talentfulde NABIHA er efter to år med sangskrivning og aktiviteter i udlandet igen klar med en storstilet Danmarksturné i 2017.

NABIHA har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme, formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og r&b. Hun er tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.

”Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, og præsentere dem for nye sange – og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude”, udtaler NABIHA om den kommende turné i Danmark.

NABIHA debuterede i 2010 med albummet Cracks og i 2011 med den internationale version More Cracks – albums der høstede anerkendelse i både ind- og udland med blandt andet hitsinglerne: ’Deep Sleep’, ’The Enemy’, ’Trouble’ og ’Never Played The Bass’. Efterfølgende har hun cementeret sin status som en af Danmarks bedste sangerinder med hits som: ’Mind The Gap’, ‘Ask Yourself’, ’Bang That Drum’, ’Animals’ og ’Weapon’, og hun har modtaget adskillige priser og nomineringer.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
NEW DIFFERENTNew Different er et upcoming band fra øen Bornholm.

3 drenge med ambitioner for deres egen genre inden for rock.

Distorded Indie Rock med bløde melodier og hård, distorded lyd.

Bandet består af guitaristen (Jakob Hjarsø), forsanger/bassist (Bastian Skovgaard) og trommeslageren (Jesper Møller).

New Different lavede deres første single "Wales" under navnet "Motion Abbey" som ligger på Spotify og Soundloud, men har derefter skiftet navn.

De er igang med produktionen af deres nye EP.

Find dem på Facebook

PROGRAM