Aflyst: Blaue Blume

Fredag 27. april 2018, kl. 21:00

<b>Aflyst</b>: Blaue Blume

Køb billetten her
Support:The Art of Escapism
Entre forsalg:160,00
Entre dørsalg:180,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Koncerten med Blaue Blume fredag 27. april 2018, kl. 21:00 er desværre aflyst grundet sygdom.

Bandet skriver:

Det her føles underligt at skrive, men jeg skylder de af jer, der havde håbet på at se en Blaue Blume koncert til foråret eller henover sommeren, en forklaring. I starten af december sidste år, lige efter at have færdiggjort, hvad der forhåbentlig snart bliver vores næste album, befandt jeg mig dybt nede i en depression. Mit hår faldt af i totter, mine ører genererede hylende overtoner til lyden af min egen vejrtrækning og jeg havde svære angstanfald. Af frygt for at skuffe, ikke mindst mig selv, ignorererede jeg de her symptomer på stress og fortsatte stædigt, indtil min krop gav efter og bogstaveligt talt faldt sammen. Jeg er så småt ved at få mit liv tilbage, men uanset hvor meget det brænder i mig for at stå på en scene og synge igen, er jeg nødsaget til at aflyse alt live aktivitet for en tid. Det ærgrer mig ubeskriveligt meget, men jeg ved, at det ikke kan være anderledes lige nu. Jeg har været meget i tvivl om, hvorvidt det her var noget jeg skulle dele, men efter lang tids overvejelse, kom jeg frem til, at der ikke er noget at skjule. Det betyder så meget for os, at I lytter til vores musik og vi er inderligt taknemmelige for alle de gode oplevelser, vi har haft sammen som band. Vi håber I vil tage imod os igen, når vi vender stærkere tilbage.

Kh
Jonas

Koncerten blev oprindelig planlagt til fredag 8. december 2017 og flyttet til den ny dato ligeledes pga. sygdom.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside, får automatisk en e-mail fra Billetlugen vedrørende refusion af billetter.

Kunder, der har købt billetter via Best Save, får automatisk en e-mail fra Best Save vedrørende refusion af billetter.

Kunder, som har købt billet i Kulturbutikken eller andre fysiske forsalgssteder, kan få refunderet deres billet i Kulturbutikken eller ved henvendelse til Billetlugen på tlf. 70 263 267 eller kundeservice@billetlugen.dk.


--

Blaue Blume er på vej med EP og annoncerer tour

Efter knap et år isoleret i et studie, hvor Blaue Blume har skrevet nyt materiale, er den anderkendte art-pop kvartet nu klar med en tour rundt i Danmark med en kort afstikker til Tyskland. Touren bliver i forbindelse med en EP udgivelse, hvor første track derfra ”Macabre” allerede er ude.

Blaue Blume havde stor succes med debutalbummet ”Syzygy”, der blev hædret med seks stjernede anmeldelser, fik nomineringer i flere awardshows, bragte bandet på tour i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz, adskillige udsolgte koncerter og nogle af de vigtigste festivaler i Europa bl.a. Eurosonic, By:Larm, Roskilde Festival og Pukkelpop.

Udover et skamrost debutalbum er Blaue Blume blevet anderkendt for deres intense live koncerter, hvor publikum bliver draget helt ind i et dramatisk og dynamisk univers, som på en gang formår at være kompromisløst og perfektionistisk med en iboende vildskab, der kendetegnes af bandets tætte sammenspil og forsanger Jonas Smiths unikke vokal, hvorom Gaffa Norge skrev: ”måske Skandinaviens største stemme”.

”Vi har altid forsøgt at gøre vores koncerter til en helhedsoplevelse - et rum vi går ind i sammen med publikum om man vil. Vi har altid fundet det interessant om vi kunne skabe dette på så overbevisende vis at publikum fik lyst til at deltage tillidsfuldt og fordomsfrit. Når dette lykkedes føler vi virkelig, at vi skaber noget helt specielt sammen med publikum. Vi ønsker, at én sådan stemning skal skabe en platform hvorfra vi kan præsentere nyt som gammelt materiale side om side i en naturlig bevægelse, for vi glæder os meget til at komme ud og spille nye sange - både fra den kommende EP, men også endnu uudgivet materiale. Kreativt sker der nogle interessante ting for os lige nu, og vi er spændte på at vise de nye lyde frem. Vi føler vi bevæger os musikalsk hele tiden, og vi vil gerne give publikum et indblik i denne proces. Det giver samtidig mulighed for, at vi som band kan mærke friskhed ved numrene sammen med publikum, hvilket kan give en særlig energi”, forklarer bandet.

Blaue Blume spiller i Musikhuzet d. 8 december 2017, hvor publikum altså kan forvente at høre en masse nyt materiale samt sange fra ep’en ”Beau & Lorette” og ”Syzygy”.

(Koncerten er flyttet fra fredag 8. december 2017 pga. sygdom).

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
The Art of Escapism


The Art of Escapism er navnet på samarbejdet mellem sangerinderne Ania Rybacka og Lo Ersare, der med få virkemidler bygger store musikalske universer. Gennem loops og effekter omdannes deres stemmer til drømmende ekkoer i et minimalistisk lydunivers, der skaber intime og nærværende oplevelser for lytteren.

Web: https://www.facebook.com/theartofescapism/

PROGRAM