Burnin Red Ivanhoe - i Svaneke

Søndag 15. maj 2016, kl. 21:00

Burnin Red Ivanhoe - i Svaneke

Køb billetten her
Entre forsalg:130,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Rock
Bemærk:Medlemmer af Musikforeningen NoName kr. 100,00 - bestil på noname@svaneke.net
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Kulturhuset Frem, Brænderigænget 10, 3740 Svaneke
Arrangør:Musikhuzet i samarbejde med Musikforeningen NoName, Svaneke

I mere end 45 år har Burnin Red Ivanhoe været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.

I årenes løb har Burnin Red Ivanhoe stået på scenen mere end 1.000 gange. Udover i Skandinavien har de været i UK, Tyskland, Frankrig og Indien. De har spillet koncerter og været på koncert turneer med blandt andre Uriah Heep, Incredible Stringband, Jimi Hendrix og Black Sabbath. De har desuden medvirket i mange radio- og tv-programmer foruden i flere film. Ud over et større antal piratudgivelser og opsamlingsplader har de indspillet og udsendt 11 albums, hvoraf flere indgår i enhver rockentusiasts grundsamling. Debutalbummet ”M144” har således status som ét af nyere danske musiks betydeligste udgivelser..

Fælles for alle Burnin Red Ivanhoe koncerter er - udover dette klassiske sæt sange - stor spilleglæde, musikalsk slagkraft, opfindsomhed, mærkelige instrumenter og et uberegneligt sceneshow.

Burnin Red Ivanhoe - Lineup:
Kim Menzer
Jens Runge
Karsen Vogel
Lone Selmer
Assi Roar
Klaus Menzer

PROGRAM