80er Påske Party - Rocazino

Lørdag 4. april 2015, kl. 21:00

80er Påske Party - Rocazino

"Stå- og danse-koncert"

Køb billetten her
Entre forsalg:295,00
Entre dørsalg:330,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Rocazino er et af Danmarks mest succesfulde popbands. En tilfældighed sparkede bandet i gang igen, da de spillede sammen til et afterparty til musical’en Den Eneste Ene i 2006.

Salen koger…
Alle synger med på ”All My Love”, ”Elsk Mig I Nat” og ”Ridder Lykke”.
Rocazino kigger på hinanden.
De fatter ikke, hvad der sker, og nerverne over at stå på scenen med alle deres klassikere fordufter.
For Jesper Winge Leisners sange lever stadig - publikum kan hver en strofe og vil slet ikke slippe bandet, da de forlader scenen.

”Jeg hører den igen og igen, den sang vi dansede til igår….”

Telefonerne kimer, for der er mange, der ikke kunne glemme de sange Rocazino havde fyret af, og de havde danset til i går. Der var bud efter det gamle band, som egentlig ikke var gået i opløsning, men bare holdt en pause, der tilfældigvis var blevet på 18 år!!!

”Mine tanker spiller bold med ting jeg ikke helt forstår…”

Rocazino nød hvert et sekund, og de havde det hamrende skægt. Det var de enige om. Bandet var i gang igen – og en stribe koncerter blev stablet på benene i løbet af 2007.

”Og uden at få lov, holdt du mig tæt, før du forsvandt…”

Publikum strømmede til og sang med, og til bandets store overraskelse var der masser af helt unge, der kunne sangene.

Rocazino var et hit igen, 80’er bølgen fik en revival, og derfor udsendte Universal Music en boks i 2007 med bandets seks originale albums og en bonus DVD, der bl.a. indeholder gruppens sidste store kanonhit ”En For Alle”, hvor Ulla Cold synger duet med Danmarks svar på Mick Jagger, Frank Arnesen, på landsholdest slagsang før EM i ’88.
Et EM, hvor Danmark røg ud, og Rocazino besluttede sig for en pause efter et pladesalg, der havde rundet en million …

Men de er kommet stærkt tilbage – ikke mindst på live scenen, hvor de spillede 35 koncerter i 2007.
Og selvfølgelig besluttede de at ta’ en omgang mere i 2008, hvor de spillede i en begrænset periode i sommermånederne og igen i vinteren 2008 ca. 25 koncerter i alt.
Også i 09 og 10 spillede Rocazino et begrænset antal koncerter, såvel i sommerlandet, som til julefester; igen med forstærket aktualitet efter Musicalen Elsk Mig i Nats forrygende succes på Østre Gasværk og siden i en juleversion i Tivolis koncertsal.

Bandet spiller så godt som aldrig før, og Ulla Colds fine, alfeagtige vokal er sjælden, stærk og intens – hendes lige findes simpelthen ikke på den danske live scene.
Og så er det altid en fest, når bandet spiller, de oser af spilleglæde, giver hinanden plads og nyder at se at de numrene stadig har et utrolig tag i såvel gamle som nye fans.

Der er med andre ord tale om et gensidigt afhængighedsforhold, så selvfølgelig er bandet også at finde på landevejen i år – efter en længere pause.

PROGRAM