Wafande Live + Skinz

Fredag 20. marts 2015, kl. 21:00

Wafande Live + Skinz

Køb billetten her
Support:Skinz
Entre forsalg:180,00
Entre dørsalg:225,00
Genre:Dancehall Reggae
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Wafande er en fransk/danske/afrikansk urban sanger, som med gigant spring har fundet sin plads i toppen af dansk musik. I 2011 debuterede han på dansk med udgivelsen af ’Lang Vej Hjem’ på Donkey Sounds Alis Riddim og siden ’Gi’ mig et smil’ som er set mere end 3 mio. gange på YouTube alene, Singlen blev årets sommerhit og gik #1 på hitlisten.

Sammen med Donkey Sound indspillede Wafande sit debut album med gæstevokalister som Xander og Kaka. Wafande’s debut album ’Du Ved Det’, er udgivet af pladeselskabet Universal i 2011 og gik top 5 på hitlisten! I marts 2012 fik Wafande endnu et #1 hit og modtog endnu en platin plade for sangen ’En anden’ med gæstevokalisten Xander.

I Juni 2012 udkom Wafandes 3. single ’Uartig’ som han modtog en platincertificering for i December 2012. Hvor han også udgav singlen “Drik Ud” der var forløber for bonusversionen af “Du Ved Det” der udkom i Januar 2013.

I 2013 har Wafande været på Danmarksturne, spillet Grøn Koncert med Donkey Sound.

I 2014 udkom Wafandes andet album, ”Nyt Land”, med forløberen ”Django” der blev ”Voice Choice” i udgivelsesugen og indtil videre har streamet sig til en guld plade. Hele sommeren gik med at turnerer festivaller sammen med vennerne fra Donkey Sound. Udover musikken var Wafande dommer i de to første sæsoner af Voice Junior på TV2 i foråret/efteråret 2014. Desuden deltog Wafande i TV2′s musikprogram “Toppen Af Poppen”. Senest har Wafande vist en ny side men hans meget personlige sang “Se Mig I Dag”

Åbn video på youtube

Links:
www.facebook.com/wafandemu...

PS:
Skinz
Der er en lyd, der har larmet i undergrunden en rum tid, men som nu er kommet op til overfladen og fundet vej til et bredere publikum. Udover Skinz leverer S!vas, Amro og Abbaz ”trap” til det danske publikum, mens udenlandske stjerner som Chris Brown, DJ Mustard og selveste Beyonce er eksponent for denne stil fra international front.

Skinz, den danske sanger med de somaliske aner, har længe arbejdet med denne lyd og er nu klar med EP’en “Byen sover aldrig”, hvor han leverer musikalsk rock’n’roll-livsstil i 20’erne via fem unikke numre. Der er masser af attitude og fest i et frisk og opdateret lydbillede med besøg af prominente gæster; Sangerinden Rebekah Christels lyse vokal er spinkelt og smelter fint sammen med den melankolske lyd på EP’ens titelnummer. På nummeret ‘Der findes ingen’ har Medina bidraget med sin smukke og genkendelige vokal og skaber sammen med Skinz en smuk popballade. På ‘Drank Sinatra’ er Felix De Luca, som er spået et gennembrud på den danske scene, med og sidst men ikke mindst har rapperne Johnson og U$O smidt flabede ord ind i nummeret Ovrstrgn.

Byen sover aldrig rummer fortællingen om en aften i byen, som starter med, at man sidder med venner; arbejder på musik og drikker drinks. Senere kommer man ind på klubben, hvor mænd og kvinder tjekker hinanden ud. Man går hjem med ’den forkerte’ og tænker i virkeligheden kun på hende ’den rigtige’, som ikke længere er ens kæreste.

Rækkefølgen på festens forløb er byttet rundt på EP’en, så man skal dykke ned i lyd og tekst for at kunne følge med.

EP’en er produceret sammen med Hennedub og er resultatet er seks måneders intens arbejde med at definere den rigtige lyd og derefter perfektionere den, så der er sammenhæng imellem lyd og tekst. Det er bastungt og er lyden af den danske club-scene lige nu. Der er referencer til så forskellige amerikanske kunstnere som f.eks. Travis Scott, Party Next Door, Big Sean, Drake og Kanye West. ‘Køb din egen’ er første single fra EP’en og viser meget godt, hvad det er for en fest, der er tale om. Du er velkommen på clubben, men køb din egen drink!

Byen Sover Aldrig – Tracklist:
1. Byen sover aldrig feat. Rebekah Christel
2. Drank Sinatra feat. Felix De Luca
3. Køb din egen
4. Ovrstrgn remix feat. Johnson & U$O
5. Der findes ingen feat. Medina

http://swingbaby.dk/skinz/ https://www.facebook.com/Zkins?fref=ts

PROGRAM