Dorthe Gerlach

Onsdag 1. april 2015, kl. 21:00

Dorthe Gerlach

Køb billetten her
Entre forsalg:160,00
Entre dørsalg:195,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

DORTHE GERLACH – FOR FØRSTE GANG SOLO – OGSÅ LIVE!

Den 26. jan. udsender Dorthe Gerlach sit første solo-album NATLYS.
Netop nu kan du høre titelsangen, NATLYS, på P3 & P4.
Til april tager Dorthe Gerlach på en omfattende turné!

Dorthe Gerlach er et tungt navn på live-scenen. Som den ene halvdel af duoen Hush har hun turneret i mere end 10 år i ind- og udland. Ud over egne koncerter har Hush bl.a turneret med, og supportet Jamie Cullum, Turin Brakes og John Mayer .

Når Dorthe Gerlach 1. april starter sin turné med sangene fra NATLYS, venter der publikum noget fuldstændig nyt og særligt. Det er således første gang, Dorthe turnerer som solist med eget band. Selv kalder hun lyduniverset på NATLYS melankopop - et halvelektronisk univers, som både er poetisk og beskidt. Men først og fremmest bæres NATLYS smukt af Dorthes velkendte lysende rene og intense stemmeklang.
Nok så afgørende - sangene på NATLYS er udelukkende dansksprogede.

”Det bliver specielt for første gang at skulle stå overfor et livepublikum og synge på dansk, og jeg er ærligt talt lidt nervøs. Eller spændt! Det bliver jo fedt endelig at kunne dele de her sange, og jeg har det helt fint med, at folk får lov at komme tættere på.”
På Dorthe Gerlachs første solo-udspil NATLYS, konfronterer hun i dén grad sig selv og sit liv i sine tekster.

”Jeg havde brug for at skrive disse sange som en slags hjælp til at rydde op i min indre rodebutik. - Ikke til omverden, men til mig selv. Nu er jeg klar til dele dem. Blufærdigheden overfor publikum er væk...”

Mens Dorthe har skrevet musik og tekst har Michael Hartmann stået for den fremragende lydproduktion. Fra de stille skrøbelige sange til de større elektronisk spundne kompositioner. NATLYS er mixet af Carsten Heller.

Sammen med Hush har Dorthe solgt mere end 100.000 albums, fået guldplader og massiv airplay. Debut’en gik nr 1 på den danske hitliste og opnåede 5 DMA-nomineringer.
Hush holder en velfortjent pause mens Dorthe Gerlach koncentrerer sig om sin solokarriere.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
www.dorthegerlach.dk...
www.facebook.com/dortheger...
itunes.apple.com/dk/album/...
open.spotify.com/album/5ih...

PROGRAM